Zonder zorgen parkeren bij een bezoek aan Het Oogziekenhuis

Zonder zorgen parkeren bij een bezoek aan Het Oogziekenhuis van Philogirl

Door: Philogirl  07-01-2009

De parkeerservice van het ziekenhuis wordt goed gewaardeerd door de patiënten en bezoekers. Patiënten en bezoekers hoeven zich geen zorgen meer te maken of er voldoende parkeermogelijkheden zijn, de chipknip wel voldoende saldo heeft en of zij wel op tijd komen voor hun afspraak.

Het Oogziekenhuis dat veel aandacht besteedt aan angstreductie, wil met deze service patiënten een stukje rust bieden. Het doet een patiënt geen goed als die zich druk maakt over de parkeergelegenheid in zo'n drukke stad als Rotterdam. Een minder nerveuze patiënt is rustiger, luistert beter en herstelt daardoor vaak sneller.

Verschillende gebruikers van de parkeerservice raden kennissen en familie de service aan. Een bezoeker vertelt: ''Voor maar zeven euro ben je van je zorgen af!''

De parkeerservice wordt ook door patiënten en bezoekers gebruikt die van buiten de regio Rijnmond komen. Deze mensen vinden de service heel handig. Een bezoeker vertelt: ''Ik ben in Rotterdam niet bekend, dus het is super handig om niet te hoeven zoeken naar een parkeerplek in zo'n drukke en vreemde stad''.

De parkeerservice van het Oogziekenhuis is opgezet in samenwerking met Jeeves, een bedrijf dat gespecialiseerd is in gemaksdiensten. De service is goed vergelijkbaar met bijvoorbeeld de parkeerservice die wordt aangeboden bij sommige hotels of restaurants. De patiënt of bezoeker komt aan, geeft de sleutels aan de chauffeur, de chauffeur helpt de bezoeker uit de auto en parkeert de auto. Als de patiënt of bezoeker het ziekenhuis verlaat, wordt een bonnetje ingeleverd bij de receptie en rijdt de chauffeur de auto voor.

Voor meer informatie: http://www.oogziekenhuis.nl/algemeen.asp?gID=5264