Pieket Tandprothetische Praktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Harkulo 21 25 , 3085 MH Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Pieket Tandprothetische Praktijk

Ons bedrijf is al vanaf 1983 met het vak tandprotheticus bezig.

Het bedrijf is volledig gespecialiceerd in het aanmeten en vervaardigen van zowel traditionele kunstgebitten als klikgebitten. Wij verrichten alle handelingen bij een cliënt, zoals het maken van afdrukken van de kaken en bepalen van de stand van de boven-en onderkaak, wat van groot belang is voor het goed functioneren van de te maken gebitsprothese. Met de cliënt wordt vervolgens de juiste opstelling en de kleur besproken, waarna de prothese wordt gepast en uiteindelijk definitief wordt geplaatst.

Vakkennis

Een van de mooiste dingen van dit beroep is dat je door je vakkennis iemand er beter uiterlijk kan geven.
Er komen mensen de praktijk binnen die veel te lang met hun oude prothese hebben gelopen. Die al jaren niet meer normaal hebben kunnen eten en die zich hebben aangewend om zo weinig mogelijk te praten omdat ze door hun loszittende kunstgebit zo moeilijk verstaanbaar zijn.
Als de cliënt bij ons in behandeling komt merk je vaak dat de verwachtingen niet hoog gespannen zijn.
Deze cliënten zie je dan gedurende de behandeling langzaam opklaren. Men voelt dat er echt aandacht aan wordt besteed, en dat ze met iemand te maken hebben die klachten en problemen begrijpt. En als ze dan uiteindelijk de deur uitgaan met een gebit dat gezien mag worden, stappen ze glunderend naar buiten.
Voor een tandprotheticus zijn dat mooie momenten.

Als de cliënt tevreden vertrekt, houdt het voor ons nog niet op. Dan staan wij garant voor een uitstekende service. Extra voordeel is, dat behalve het advies ook de nazorg kosteloos is. Als er onverhoopt iets aan een gebit mankeert dan wordt dat ter plekke verholpen, Waarbij reparaties binnen een a anderhalf uur worden gedaan. Voor nieuwe kunstgebitten en klikgebitten geldt een garantietermijn van een jaar.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Pieket Tandprothetische Praktijk in Harkulo 21 25, Rotterdam Zuid-Holland 3085 MH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3085 MH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814955]