Podotherapie Voet op Maat

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kortekade 14 A , 3062 GR Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Podotherapie Voet op Maat

Van harte welkom op de site van Podotherapie Voet Op Maat.

Multidisciplinaire aanpak
Om optimale voetzorg te kunnen bieden, werkt Podotherapie Voet op Maat samen met andere zorgverleners, als (medisch-)pedicures, fysio-en manueeltherapeuten. Bovendien is er tijdens het diabetes voetenspreekuur op de poli chirurgie van het Groene Hart Ziekenhuis een regelmatige samenwerking met o.a. een vaatchirurg, revalidatiearts en wondverpleegkundige. In het Medisch Centrum Reeuwijk is er contact met huisartsen en een oefentherapeut Cesar. De locatie in Rotterdam Kralingen biedt een directe toegang tot de schoenenspeciaalzaak en de orthopedisch schoenmakerij van La Mer.

Eerste bezoek
Tijdens de eerste afspraak zal een onderzoek worden uitgevoerd om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Vervolgens zal, indien nodig, in overleg met u een behandelplan worden opgesteld. Dit zou kunnen bestaan uit podotherapeutische zolen, ortheses, nagelbeugels, taping, wondbehandeling, etc.
Indien u dit wilt, zal met de behandeling worden gestart. Na ongeveer 6-8 weken zal een controle afspraak plaatsvinden.

Behandeling
De podotherapeut heeft een heel scala aan behandelingsmogelijkheden, zoals podotherapeutische zolen, ortheses, nagelbeugels, instrumentele behandelingen, wondbehandelingen, schoenadvies, taping, manipulatie etc. Hieronder vindt u meer informatie over deze verschillende behandelingen.

Controle
In de meeste gevallen zal ongeveer 6-8 weken na de start van uw behandeling een controle afspraak plaatsvinden. Tijdens deze controle zal worden bekeken of de behandeling het gewenste effect heeft of dat deze bijgestuurd moet worden. Indien u podotherapeutische zolen of een orthese draagt is het aan te raden om minimaal 1 keer per jaar de stand van de voeten en de werking van het hulpmiddel te laten controleren. Hierdoor kunnen eventuele standsveranderingen op tijd worden vastgesteld en bijgestuurd, waardoor klachten kunnen worden voorkomen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Podotherapie-Voet-op-Maat/1461779010812256

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Podotherapie Voet op Maat in Kortekade 14 A, Rotterdam Zuid-Holland 3062 GR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3062 GR, Nederland

 • Ciparo

  Goudsesingel 178 Rotterdam Zuid-Holland 3011 KD

 • Finaly

  Tuniserf 34 Rotterdam Zuid-Holland 3067 WV

 • Luckerath

  Rotterdamse Rijweg 48 Rotterdam Zuid-Holland 3043 BM

 • Bastiaans Brillen

  Oudedijk 141 -143 Rotterdam Zuid-Holland 3061 AA

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826786]