WEBDESIGN OFFERTE VERGELIJKER ONLINE

Door: Polder Knowledge  19-03-2009
Trefwoorden: Website, Webdesign, Offerte Webdesign

WEBDESIGNERS INDEX IN EEN NIEUW JASJE

WEBDESIGN OFFERTE VERGELIJKER ONLINE

Webdesigners uit Nederland omarmen de Webdesigners INDEX

Rotterdam, 26 februari 2009 - Vandaag wordt officieel de Webdesigners INDEX 2.0 gelanceerd. De afgelopen jaren hebben meer dan 700 webdesigners zich op de website aangemeld. Vanaf heden kunnen bezoekers van de website gratis en geheel vrijblijvend offertes aanvragen en vergelijken.

Voordelen

Door middel van een kort formulier kunnen bezoekers bij meerdere door hun geselecteerde bedrijven een offerte aanvragen. Zo kan er snel en eenvoudig een vergelijk gemaakt worden tussen de verschillende aanbiedingen van de webdesign bedrijven.

Waarom Webdesigners INDEX 2.0

Uit onderzoek is gebleken dat er geen website was waar Nederlandse webdesigners zich allen gezamenlijk presenteerde. Ook was er vanuit de branche vraag naar een website waar men dit kosteloos zou kunnen doen. Sinds 2007 is de Webdesingers INDEX online en is in de afgelopen jaren een begrip geworden onder webdesign bedrijven in Nederland.

Wat kunnen bezoekers

Bezoekers kunnen reviews lezen van klanten van de vermelde webdesigners. Zij zijn ook in staat zelf een review te schrijven. Er kan gezocht worden op plaats of bedrijfsnaam. Door middel van de website kunnen webdesigners met elkaar worden vergeleken.

Bezoekers van de website hebben inzicht in het portfolio van de webdesigners ook kunnen ze een bedrijfsprofiel lezen. Mocht de bezoeker contact op willen nemen met een webdesigners dan zijn de contactgegevens en de naam van een contactpersoon direct beschikbaar.

Ook kunnen bezoekers verschillende offertes aanvragen via de Webdesigners INDEX. De website is intuïtief opgebouwd om de bezoekers van dienst te zijn.

Voor meer informatie: Pieter Prenen - 010 714 6001– [email protected]

Website: http://www.webdesignersindex.nl


Techniek: webdesign & hosting

Trefwoorden: Offerte Webdesign, Webdesign, Website