ISO certificering verlengd tot maart 2012

ISO certificering verlengd tot maart 2012 van Polikliniek De Blaak

Door: Polikliniek De Blaak  11-04-2011
Trefwoorden: Gezondheidszorg, Zorg, Ziekenhuis

Polikliniek de Blaak heeft enige jaren terug het ISO-certificaat behaald en krijgt in het kader hiervan jaarlijks een auditor op bezoek. Dit jaarlijkse bezoek heeft afgelopen woensdag de hele dag plaatsgevonden en is met een positief resultaat afgerond: Polikliniek de Blaak heeft haar ISO-certificering verlengd tot maart 2012!

 

Naast de audit op hoofdkantoor Rotterdam zijn ook de vestigingen Tilburg en Leidschendam voor het eerst bezocht en ook daar bleek alles op orde. Tijdens zo’n audit toets een onafhankelijk instituut (KIWA) met vakkennis in de gezondheidszorg alle protocollen, de naleving van de protocollen, klachtafhandeling, het jaarplan, de opleidingen van medewerkers, onderhoud op apparatuur, kwaliteitsindicatoren, registratie van complicaties en nog veel meer. Diverse artsen en medewerkers worden hiervoor uitgenodigd voor een gesprek en ook de directie en het management moeten diverse documenten overleggen.

 

Naast de ISO-certificering is tijdens deze audit ook meteen het ZKN keurmerk geauditeerd en ook dit was voldoende om het keurmerk weer met een jaar te verlengen. Voor de patiënten van Polikliniek betekend dit dat zij weer voor een jaar verzekerd zijn van het hoogwaardige kwaliteitsniveau dat bij een ISO-gecertificeerd bedrijf hoort.

Trefwoorden: Chirurgie, Dermatologie, Flebologie, Gezondheidszorg, Polikliniek, Spataderen, Spataders, Therapeutisch Elastische Kousen, Zelfstandig Behandelcentrum, Ziekenhuis, Zkn, Zorg

Contact Polikliniek De Blaak

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share