Oorcorrectie zonder ziekenhuisopname

Oorcorrectie zonder ziekenhuisopname van Polikliniek De Blaak

Door: Polikliniek De Blaak  17-03-2011
Trefwoorden: Kliniek, Operaties, Cosmetisch Chirurg

Den Haag -

Sinds enkele maanden is esthetisch KNO-arts dr. de Jong actief bij Polikliniek de Blaak in Haaglanden. Dr. de Jong heeft zich als KNO-arts gespecialiseerd in cosmetische gelaatscorrecties. Dr. de Jong is zeer ervaren in vooral de ooglidcorrecties, neuscorrecties en oorcorrecties. Zijn spreekuur is zeer populair omdat de ooglid- en oorcorrecties poliklinisch worden uitgevoerd. Een narcose en ziekenhuisopname zijn niet meer nodig. Is sommige gevallen wordt ook de neuscorrectie onder plaatselijke verdoving uitgevoerd.

 

Oorcorrectie

Afstaande oren, ook wel flaporen genoemd, komen veel voor. Deze afstaande oren zijn het gevolg van een aangeboren kraakbeenmisvorming van de oorschelp. Dit kan gecorrigeerd worden door middel van een operatie (otoplastiek) onder plaatselijke verdoving. Het kleine litteken zit achter het oor en is dus niet zichtbaar.

 

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een methode om overhangende oogleden en wallen te corrigeren. Bij het bovenooglid wordt vetweefsel en een deel van het huidoverschot weggehaald. Bij een onderooglidcorrectie wordt meestal alleen het overtollig vet verwijderd.

 

Gratis intake

U zou graag één van de bovenstaande ingrepen willen laten uitvoeren? Maar u twijfelt over de te verwachten resultaten? Aarzelt u dan niet en maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek op telefoonnummer:  070 – 320 20 20.

Trefwoorden: Cosmetisch Chirurg, Kliniek, Operaties

Contact Polikliniek De Blaak

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share