Innovatie: De ultieme vrijheid, zelf bepalen wat je betaald.

Door: Polleo Outstanding People, Email En Online Coaching  07-04-2008
Trefwoorden: Internet, Ict, Innovatie

Polleo Outstanding People ( polleo.eu ) hét coachingsbedrijf voor online coaching in een beveiligde omgeving lanceert een doorbraak in coaching en online betalingssystemen.
Het werkt simpel: Cliënten (particulieren of bedrijven) sturen een bericht via de beveiligde site van Polleo waar een coach met expertise op de betreffende coachingsvraag een antwoord maakt.
Dit antwoord is (na de eerste die altijd gratis is) te lezen door de cliënt; online en volledig privé.
Dit antwoord werd vroeger op voorhand op een prijs gewaardeerd door de coach zelf. Vanaf nu kan de cliënt bepalen wat hij over heeft voor het antwoord van zijn coach(es).
Er wordt wel een adviesprijs genoemd maar deze is door de cliënt zelf naar boven en beneden bij te stellen, naar gelang passend wordt geacht.
Dit doen we omdat wij alle vertrouwen hebben in onze kwaliteit en begeleiding. Onze missie is om veel mensen te helpen en wij willen hiermee de drempel om met coaching te starten en begeleiding te zoeken verlagen. Wij hopen dat het voor iedereen een must wordt om een life-coach te hebben, één die met je meegaat in je eigen PC. Veel mensen hebben de benefits al ontdekt.

Wat is Polleo Outstanding People?
Polleo is een coachingsbedrijf en internet-platform speciaal gemaakt voor online coaching. Speciale systemen en methodes worden gebruikt om via een digitale omgeving mensen -afkomstig uit het bedrijfsleven maar ook particulieren- te coachen en te begeleiden in persoonlijke ontwikkeling, vraagstukken, training in verkoop, persoonlijke groei en allerlei persoonlijke uitdagingen. Voor bedrijven begeleiden wij beslissingmakers in het uitzetten van een visie, tonen van leiderschap en coachen wij het aangaan van uitdagingen om zo groei en mogelijkheden te ontwikkelen.

Hoe werkt Online coaching?
Er is een onderscheid te maken in sites die emailcoaching of Online-Coaching aanbieden; Bij emailcoaching worden vragen en antwoorden via een “normaal” e-mailprogramma gemaakt en verzonden. Nadeel daarvan is dat er gevoelige, persoonlijke informatie staat op verschillende PC’s en servers. Alsmede dat er gevraagd wordt aan de cliënt om vooraf te betalen voor iets wat de cliënt nog niet kent of gezien heeft.
Online Coaching bij Polleo werkt anders. Wij hebben een speciaal systeem waarbij de beste coaches overal op de wereld kunnen inloggen en eventueel zelfs samenwerken aan een cliënt. Overal ter wereld 24-7 beschikbaar zijn. En omdat er geen e-mails fysiek verzonden worden is alles veilig en de kans dat er gevoelige informatie naar buiten komt of op PC’s achterblijft nihil. Daarbij maakt het systeem het mogelijk om voor de cliënt een antwoord eerst (deels) te lezen voordat het betaald wordt en nu met de volgende innovatie zelfs mogelijk om zelf een prijs te maken.

Zo wil Polleo het voor individuen maar ook bedrijven makkelijker maken om kennis te nemen van coaching en de mogelijkheden die Polleo biedt.

Polleo Outstanding People heeft zichzelf als missie gesteld om jou te begeleiden bij het verbeteren van je leven. Als professioneel coachingsinstituut geven wij online en face to face coaching aan mensen zoals jij. Mensen die hun ware kracht en potentie willen vinden. Hun dromen achtervolgen en hun wensen verwezenlijken.

===========================================================================================================

Het instituut Polleo Outstanding People coacht en motiveert vele mensen per dag op verschillende gebieden. Uitlopend van persoonlijke groei tot rouwverwerking en woedebeheersing tot het beter leren verkopen. Polleo werkt met mensen die graag andere mensen bijstaan of voor zichzelf de weg naar (innerlijke) rijkdom zoeken. Polleo biedt coaching, counselling en een luisterend oor voor diegene die echt iets willen veranderen.

Aandacht, zekerheid en een grote bijdrage staan centraal bij Polleo Outstanding People en de coaches die geaffilieerd zijn aan ons. Waarbij jij nu een belangrijke spil bent!

Trefwoorden: Begeleiden, Emailcoaching, Ict, Innovatie, Internet, Kosten Coaching, Online-coach, Online-coaching, Prijs Bepalen,

Contact Polleo Outstanding People, Email En Online Coaching

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share