Polleo outstanding people start met nieuwe site!

Door: Polleo Outstanding People, Email En Online Coaching  16-11-2007
Trefwoorden: Coaching, Depressie, Visie

"Goodness without knowledge is weak; knowledge without goodness is dangerous. We have to build a better man before we can build a better society. All that is neccessary for the triumph of evil is that good people do nothing.
Our purpose is not to make a living but a life. -- A worthy, well-rounded usefull life."


Polleo is ontstaan uit de wens om meer mensen op een betere manier te helpen met de levensvragen, de wensen, de mogelijkheden en de veranderingen die in een mensenleven voorkomen.

De begeleiding is vaak gericht op persoonlijke groei: het ontwikkelen van leiderschap, het doorbreken van slechte gewoontes, het overwinnen van angsten, het ontwikkelen van een visie en het ontdekken van wat je écht wilt.

Onze onlinecoaching kan ook van onschatbare waarde zijn in de begeleiding van mensen met psychische klachten zoals depressie, verdriet of burnout. Bijna de helft van alle Nederlanders kent het gevoel van eenzaamheid en neerslachtigheid die vaak gerelateerd wordt aan depressiviteit of angst. Deze gevoelens kunnen zeer ingrijpend zijn in uw dagelijks leven. Steun, motivatie en begeleiding kan in al deze gevallen zorgen voor meer zelfstandigheid en daadkracht.

Bij moeilijke keuzes is begeleiding van een coach die overzicht houdt en rationeel met een gevoelskwestie omgaat eveneens wenselijk. Momenten die je leven beïnvloeden zoals studiekeuze, partnerkeuze, en loopbaanbegeleiding zijn het waard om daar eens goed over na te denken. Een coach zal je daarbij helpen, je uitdagen en jouw potentieel zichtbaar maken.

Waarom Outstanding? Outstanding is kwaliteit, maar ook net even buiten de gevestigde regels denken. Beseffen dat er meer kan, meer mogelijk wordt. Iemand heeft niet alleen talent nodig maar ook het besef dat je iets moet doen. Net anders zijn dan anderen is niet slecht; het schept de mogelijkheden voor een eigen toekomst, een eigen doel, een eigen visie. Leiders en visionairs kijken verder dan het kader dat bekend is en veilig aanvoelt. Dat is ook hetgeen wij meegeven in onze communicatie: het is niet erg om te groeien, iets te kunnen.

Aandacht, zekerheid en een grote bijdrage staan centraal bij Polleo Outstanding People en de coaches die geaffilieerd zijn aan Polleo.

Online coaching ofwel; coaching via internet is een nieuw fenomeen, de database-omgeving die speciaal voor Polleo is ontwikkeld staat garant voor privacy, een snelle afhandeling, en een persoonlijke aanpak. Het contact dat u heeft met de gespecialiseerde coach is dan ook echt Contact. Of het gaat om problemen binnen het gezin, het bedrijf, persoonlijke problemen of uitdagingen, veranderingen, motivaties zoeken om af te vallen, te stoppen met roken of andere patronen doorbreken. Of beter worden in wat je al goed kan. Het inspireren van jeugd, het werken aan een (droom)toekomst. Leven waarvoor je leeft.

Trefwoorden: Angermanagement, Antidepressiva, Begeleiding Op School, Coaching, Depressie, Depressief, Loopbaanbegeleiding, Onlinecoaching, Personal Coach, Persoonlijke Coach, Pesten, Polleo, Psychose, Relatietherapy, Studiekeuze, Visie, Werkgevers,

Contact Polleo Outstanding People, Email En Online Coaching

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share