PS Projectburo Scheffers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Langewelle 45 , 3075 XV Rotterdam, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over PS Projectburo Scheffers

Projectburo Scheffers bedenkt en produceert projecten m.b.t. participatie, educatie, presentatie en (dus) communicatie. Het is de eenmanszaak van drs. Elke Scheffers. Zij werkt vanuit de inhoud. De koppeling van de boodschap met de doelgroep is altijd het uitgangspunt.
Met tien jaar ervaring heeft het projectburo een zeer prettig netwerk opgebouwd van professionals op het gebied van vormgeving, digitale commmunicatie, tentoonstellingsbouw, schrijvers en etc.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Trade Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is PS Projectburo Scheffers in Langewelle 45, Rotterdam Zuid-Holland 3075 XV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3075 XV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817624]