Nederlands bedrijf PTITO biedt ’s werelds eerste mobiele Call Back Invitation-service

Door: Ptito  10-02-2007
Trefwoorden: Telecom, Mobiele Telefonie, Call Back Invitation

PERSBERICHT

Nederlands bedrijf PTITO biedt ’s werelds eerste mobiele Call Back Invitation-service

Rotterdam, 8 februari 2007

Van 12 tot 15 februari presenteert het Nederlandse bedrijf PTITO ’s werelds eerste en gepatenteerde mobiele terugbelservice tijdens 3GSM World Congress in Barcelona.
PTITO’s Call Back Invitation is simpelweg een persoonlijk of zakelijk terugbelverzoek dat je naar iemand stuurt die je graag zou willen spreken. Dit kan een potentiële klant zijn, een bestaande klant, maar ook een zakelijke relatie of juist een vriend of familie. De nieuwe PTITO-service biedt met name aan bedrijven unieke mogelijkheden als DM-instrument via mobiele telefonie. Met een terugbelverzoek geef je de persoon die je wilt bereiken immers de mogelijkheid op jouw kosten terug te bellen op een moment dat het hem of haar uitkomt.

Vorig jaar presenteerde het bedrijf PTITO zich eveneens op de 3GSM in Barcelona als nieuwkomer op de mobiele markt met de vooraankondiging van de nieuwe service. Inmiddels biedt PTITO bedrijven zonder grote investeringen en ingewikkelde operationele veranderingen daadwerkelijk de technische mogelijkheid om de service op korte termijn te implementeren. Thomas van Vliet, sales director van PTITO: “de PTITO Call Back Invitation brengt met name consumentgerichte organisaties grote voordelen. Een PTITO bericht is namelijk in your face, uniek en vooral ook sympathiek. PTITO biedt PTITO daadwerkelijk de mogelijkheid om via de mobiele telefoon zeer gericht in contact te komen met klanten. Onder meer uitzendbureaus, financiële instellingen en diverse retailorganisaties hebben concrete belangstelling getoond voor de dienst. Diverse pilots wijzen uit dat het aantal mensen dat daadwerkelijk reageert – de zogenaamde conversiegraad - bovenmatig hoog is ten opzichte van andere methoden. Een meer effectieve en efficiënte manier van contact is er nauwelijks te bedenken. Niet voor niets is dan ook ons motto ‘We invite you to connect’!”

Hoe werkt PTITO’s Call Back Invitation?
Het terugbel verzoek wordt naar de persoon gestuurd die je graag wilt spreken. Deze persoon ontvangt het verzoek in zijn berichten inbox van zijn mobiele telefoon. Bij het openen van het bericht verschijnt elke gewenste tekst, het bedrijfslogo of een eigen foto en de terugbellink op zijn scherm. Om de uitnodiging te accepteren hoeft de genodigde alleen maar op het linkje te klikken en het gesprek wordt opgezet. Klik en bel gratis!

PTITO is aanwezig op het 3GSM World Congress in Barcelona (Floor Hall 1 – 1F14).

Noot voor de redactie
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Thomas van Vliet (+31626356641) of Jos Verspaget (+31612898095)
www.ptito.com

Trefwoorden: Call Back Invitation, Gepatenteerde Mobiele Dienst, Mobiele Telefonie, Ptito, Telecom,