Haalbaarheidsonderzoek samenwerking RET en Connexxion

Door: R.e.t  30-08-2006
Trefwoorden: Samenwerking, Openbaar Vervoer

Het Rotterdamse stadsbestuur gaf in februari van dit jaar de RET-directie opdracht om de mogelijkheden te onderzoeken voor het busbedrijf om zelfstandig mee te doen met de aanbesteding voor het busvervoer in 2009, alsmede voor een haalbaarheidsonderzoek naar een mogelijke samenwerking van het RET busbedrijf met Connexxion. Vanmiddag zal het College van B en W de resultaten van deze onderzoek beoordelen en een principebesluit hierover nemen.

Morgen zullen tijdens een persbijeenkomst de resultaten van beide onderzoeksrapporten en het principebesluit van het College worden toegelicht. De persbijeenkomst wordt gehouden op woensdag 30 augustus om 12.00 uur, bij de RET, op het Vasteland 80, kamer 136. U bent uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Wij verzoeken u zich bij aankomst eerst te melden bij de receptie, daar wordt u gevraagd zich in te schrijven.

Mocht het college nog geen (principe)besluit nemen over dit onderwerp, dan zal de persbijeenkomst geen doorgang vinden. U ontvangt dan van ons bericht. Dus zonder tegenbericht bent u op bovengenoemde tijd van harte welkom.

Trefwoorden: Openbaar Vervoer, Samenwerking

Contact R.e.t

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share