4PSA® winnaar van de prijs Product van het Jaar uitgegeven door Unified Communications® magazine

4PSA® winnaar van de prijs Product van het Jaar uitgegeven door Unified Communications® magazine van Rack-Soft Benelux B.V.

Door: Rack-Soft Benelux B.V.  07-04-2011
Trefwoorden: Voip, Automation, Sip

VoipNow®Professional geprezen voor Innovatie in Unified Communications

 

Orlando Fl - 6 April, 2011 - 4PSA® heeft vandaag bekend gemaakt dat TMC, een internationaal bedrijf voor media, VoipNow Professional heeft uitgeroepen tot winnaar voor het Product Van Het Jaar in het tijdschrift Unified Communicationsmagazine.

 

Aan het woord is Mike Ross, directeur van 4PSA:

“Wij zijn trots om deze award te mogen ontvangen, en beschouwen het als een belangrijke erkenning voor alle inspanning  bij het ontwikkelen van innovatieve producten en oplossingen voor de markt. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze

Unified Communications - platform, om zo nog meer mogelijkheden en functionaliteiten te bieden aan elke organisatie.

 

Dezeawardkomtkortnaderelease vanVoipNowCloudInstance, eenflexibeleturn-keyaanbod, datVoipNowProfessionalenhigh - performanceCloudinfrastructuurcombineert. Dezecompleteoplossing,dievrijwel directgeïmplementeerd is, brengtde schaalbaarheid toteen geheelnieuw niveau. Service providers kunnen resources toevoegen, die men nodig heeft terwijl de service provider uitsluiten betaald voor de resources die zij op dat moment gebruiken.

 

4PSA VoipNow Professional heeft haar naam gevestigd als eenonmiskenbareleiderop het gebiedvan UnifiedCommunications. Dit mede door haarongeëvenaardeprestaties, het aantalfunctiemogelijkheden, enhandigemulti-tenant design.

Eerder dit jaar is VoipNow Professional ook uitgeroepen tot winnaar voor het Product van het Jaar in het tijdschrift INTERNET TELEPHONY

 

"4PSA heeftbewezen dat zestreven naar kwaliteitenperfectie, terwijl het de behoeften in de markt scherp in de gaten houdt.Unified Communicationsis tevreden om Het Product van het Jaar 2010 uit te reiken aan 4PSA’s VoipNow Professional” alsdus Rich Tehrani, CEO, TMC. "Wezijntrotsophun hardewerkenprestaties en kijken uit naar meer innovatieve oplossingen van 4PSA in de toekomst”

 

ProductvanhetJaarAwardwinnaarsworden gepubliceerd in hetapril 2011nummer vanUnified Communicationsmagazine. Voor meerinformatie overTMC, bezoekwww (dot) tmcnet (dot) com.

Over 4PSA

4PSA® is een van de marktleiders op het gebied van innovatieve softwareontwikkeling, gespecialiseerd in applicaties voor computer clouds. Het bedrijf biedt producten aan voor service providers en ondernemingen onder het 4PSA® merk, waarmee zij hun IT infrastructuur beter kunnen beheren en automatiseren en het voor hen mogelijk maakt betere communicatie services te leveren.

De basis hiervoor wordt gevormd door het VoipNow® Platform, een bundel van software applicaties speciaal ontwikkeld om de toepassing van Unified Communications oplossingen te versnellen voor ondernemingen en eindgebruikers. De producten zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met cloud computing en leveren ongeëvenaarde performance, geavanceerde mogelijkheden, een grote mate van schaalbaarheid en zeer goede opties voor automatisering. Het succes van 4PSA is te danken aan hun hoge kwaliteitseisen, klantgerichtheid en vooruitstrevendheid.

Voor meer informatie, bezoek de website van 4PSA:, volg hun op twitter:of wordt lid van de LinkedNL groep.


Over Unified Communications Magazine

 

Eerste editie in Juli 2007, Unified Communicationsmagazineis bestemdvoorhet opleiden vaneindverantwoordelijken, waarom en hoe zij Unified Communications oplossingen kunnen implementeren.Elk nummervan Unified CommunicationsMagazineheeft eenuitgebreidnieuwssectie;case studiesvansuccesvolleimplementatiesengeleerde lessen; interviews mettoonaangevendehardware- en software bedrijven, en een'industrie' sectie, metanalyse vanbelangrijkefusiesen overnames, samenwerkingsverbanden en eenWall Streetperspectiefopde Unified Communicationsmarkt. UnifiedCommunicationsheefteenlezerspubliekvan 100.000. Voor meerinformatie, bezoekwww(dot)uc-mag(dot)com.

Over TMC

Technology Marketing Corporation (TMC) is een internationale onderneming voor geïntegreerde media die klanten helpt communities te bouwen in zowel print, persoonlijk als online. TMC publiceert de tijdschriften  en TMC is de producent van , ’s werelds grootste B2B Communications conventie., dat elke maand wordt gelezen door twee miljoen unieke bezoekers, is de meest vooraanstaande bron van nieuws en artikelen voor de communicatie- en technologie industrie. Tevens verzorgen zij verschillende conventies in deze branche, bijvoorbeeld: 4GWE; Smart Grid Summit; M2M Evolution; Cloud Communications Summit; Social CRM Expo; SIP Tutorial; VIPeering; Business Video Expo; CVx; Digium|Asterisk World; StartupCamp en MSPAlliance MSPWorld.


Contact 4PSA:                                                                      Contact TMC:         

Cor de Graaff                                                                 Jan Pierret

Benelux Sales Manager                                              Marketing Manager

010 - 8200420                                                          203-852-6800, ext. 228    

                                              

Trefwoorden: Asterisk, Automation, hosted pbx, Pbx, Server Software, Sip, Unified Communications, Voip

Contact Rack-Soft Benelux B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share