Verbetering van DNS Management en Automatisering is nu beschikbaar bij 4PSA!

Verbetering van DNS Management en Automatisering is nu beschikbaar bij 4PSA! van Rack-Soft Benelux B.V.

Door: Rack-Soft Benelux B.V.  14-04-2011
Trefwoorden: Automation, Server Software, Dns

Rotterdam – 14 April, 2011 - 4PSA, een toonaangevende Cloud Computing software ontwikkelaar, heeft vandaag een nieuwe release van de DNS Manager vrijgegeven. Een multitenant software automation tool,  die geavanceerde DNS diensten levert aan service providers en bedrijven.

 

De laatste release vanDNSManagerintroduceertnieuwefeaturesenfunctionaliteiten diehet beheervan deDNS-zones voor systeembeheerders vereenvoudigen.DNSManager4.0komt met extraondersteuning voor IPv6,eenauditinglayer, waardoor beheerdersuitgevoerdactiviteiten van de gebruikerkunnen controlerenvia een webinterface,command lineofSystemAPI,evenalsverbeteringen diede productiviteit verhogen,zoalsde mogelijkheidommeerderezonerecords toe te voegen via de interface.

 

"De meestebedrijvenzijn al begonnen metde overgangvan IPv4naarIPv6.Ons doel isomvoortdurend onzeproductenaan te passenenrekening houden met de behoeftenen eisenvanonzeklanten.“Dit is de reden waarom wij onze DNS manager compatible hebben gemaakt met IPv6", aldusElenaCarstoiu,4PSA'sVice-President Sales/ Marketing.

 

Deze nieuweversiekomtkortnade recenterelease van4PSACloudLicensing. Het nieuwe licentiebeleid,is ook beschikbaarvoorDNS-beheer, dit is gebaseerd opde kernbeginselen vancloud computing, dit verbeterdde flexibiliteit enschaalbaarheid die wij aan klanten kunnen leveren."Wewilleneen licentieovereenkomstaanbieden die betergeschikt isvoorcloud computing-omgevingen.Ons ideewasomdevoordelenvancloudcomputingtot softwarelicentiesin kaart te brengen en een schaalbarelicentiealternatief aan te bieden die de opstartkosten elimineert",aldusMsCarstoiu.

 

DNSManageriseencomplete,gebruiksvriendelijkemulti-tenantautomatiseringsoplossingdiegeavanceerdeDNS hostingaan service providersenbedrijvenlevert.Het productkangratis gedownload wordenenkanmetmaximaalgebruikt wordentot tienDNS-zones.Commerciëlelicentiesstartenvanaf35,- per maand.


Over 4PSA

4PSA® is een van de marktleiders op het gebied van innovatieve softwareontwikkeling, gespecialiseerd in applicaties voor computer clouds. Het bedrijf biedt producten aan voor service providers en ondernemingen onder het 4PSA® merk, waarmee zij hun IT infrastructuur beter kunnen beheren en automatiseren en het voor hen mogelijk maakt betere communicatie services te leveren.

De basis hiervoor wordt gevormd door het VoipNow® Platform, een bundel van software applicaties speciaal ontwikkeld om de toepassing van Unified Communications oplossingen te versnellen voor ondernemingen en eindgebruikers. De producten zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met cloud computing en leveren ongeëvenaarde performance, geavanceerde mogelijkheden, een grote mate van schaalbaarheid en zeer goede opties voor automatisering. Het succes van 4PSA is te danken aan hun hoge kwaliteitseisen, klantgerichtheid en vooruitstrevendheid.

Voor meer informatie, bezoek de website van 4PSA:, volg hun op twitter: of wordt lid van de LinkedNL groep. 

###

Contact 4PSA:

Cor de Graaff   

Benelux Sales Manager

010 - 8200420

Trefwoorden: Automation, Dns, Server Software

Contact Rack-Soft Benelux B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share