RADAR Anti Discriminatie Bureau

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grotekerkplein 5 , 3011 GC Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over RADAR Anti Discriminatie Bureau

RADAR bevordert gelijke behandeling en streeft naar een samenleving zonder uitsluiting die iedereen gelijke kansen biedt. RADAR verhindert en verhelpt gevallen en gevoelens van discriminatie, zoekt samenwerking en deelt kennis. Deskundigheid, betrokkenheid, betrouwbaarheid en onpartijdigheid zijn daarbij kernwaarden. Samen maken wij het verschil

RADAR is het bureau voor gelijke behandeling en tegen discriminatie werkzaam in de regio's Rotterdam-Rijnmond, Midden- en West-Brabant, Brabant-Noord en Zuid-Holland-Zuid.

De meest voorkomende vormen zijn discriminatie op grond van huidkleur/afkomst, geslacht, seksuele gerichtheid, geloofs-/levensovertuiging, leeftijd en handicap. RADAR opereert in het gebied tussen de norm en de weerbarstige praktijk. In de praktijk kan namelijk iedereen tegen discriminatie aanlopen. Iedereen behoort immers in een bepaalde situatie weleens tot een minderheid. In die zin heeft iedereen belang bij voorkoming en bestrijding van discriminatie en uitsluiting.

RADAR ontplooit diverse activiteiten om gelijke behandeling te bevorderen en discriminatie tegen te gaan.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is RADAR Anti Discriminatie Bureau in Grotekerkplein 5, Rotterdam Zuid-Holland 3011 GC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Behandeling diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Behandeling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3011 GC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823178]