Recreatiecentrum Zevenkampse Ring

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zevenkampse Ring 301 , 3068 HG Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Recreatiecentrum Zevenkampse Ring

Recreatiecentrum Zevenkampse Ring in Rotterdam is een accommodatie vol mogelijkheden! Zwemmen, sporten, ontspannen, feesten, het kan allemaal. Niet voor niets is onze slogan "Altijd een belevenis!"

Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is een van de meest vooruitstrevende recreatiecentra van Nederland. Het centrum biedt voor ieder wat wils. Naast een zwembad en sportzalen beschikken wij ook over zonnebanken, een vergaderruimte en een gezellige Brasserie, waar je heerlijk kunt smullen.

Wij zijn een van de meest “groene” recreatiecentra van ons land. Door moderne technieken en maatschappelijk denken, zijn wij in staat om sport en recreatie op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame manier aan te bieden.

Door onze ligging zijn wij voor iedereen goed bereikbaar. Ook voor de zakelijke markt. Naast een sportief aanbod voor de individuele bezoeker kunnen ook bedrijven en andere groepen in Zevenkampse Ring terecht voor hun evenement of bijeenkomst.

Door onze veelzijdigheid bieden wij tal van arrangementen aan. Van kinderfeest tot en met beurs en bedrijfsfeest. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is altijd een belevenis.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di
-
Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/ZevenkampseRing

Categorieën: Swimming Pools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Recreatiecentrum Zevenkampse Ring in Zevenkampse Ring 301, Rotterdam Zuid-Holland 3068 HG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Horeca diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Horeca per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3068 HG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823488]