Redkiwi geeft een website weg

Redkiwi geeft een website weg van Redkiwi

Door: Redkiwi  24-10-2008

Wegens groot succes geeft website bureau Redkiwi ook dit jaar weer een professionele website weg aan een vereniging en/of stichting die zicht inzet voor een goed doel.

Afgelopen jaar mocht Stichting de Peetfamilie zich de grote winnaar noemen. Kijk hier naar het resultaat: www.peetfamilie.nl. Welk goed doel wint dit jaar een nieuwe website? Dat bepaalt u!

Hoe kan uw vereniging/stichting meedoen?
U kunt uw vereniging en/of stichting aanmelden via het aanmeldformulier. Naast uitleg over het goede doel, vragen we ook aan te geven wat u met de website wilt bereiken! Bijvoorbeeld meer donateurs werven, betere communicatie met partners of interne communicatie d.m.v. een intranet. Het is allemaal mogelijk! 

Bent u lid van een goed doel, maar vervult u geen bestuursfunctie? Zorg er dan voor dat het bestuur van uw vereniging/stichting zich aanmeld voor deze actie.

Hoe kunt u winnen?
U kunt uw vereniging en/of stichting tot 7 november 2008 aanmelden via het aanmeldformulier.  Vervolgens selecteren wij 12 goede doelen die kans maken op het winnen van een nieuwe website. De inschrijvingen worden beoordeeld op creativiteit en haalbaarheid. Op 15 november worden de 12 potentiële winnaars op deze website gezet. Daarna breekt er een stemronde aan tot vrijdag 12 december 2008!

Het doel met de meeste stemmen, wint uiteindelijk een geheel door Redkiwi verzorgde nieuwe professionele website !