Redkiwi geeft een website weg aan het goede doel

Redkiwi geeft een website weg aan het goede doel van Redkiwi

Door: Redkiwi  05-10-2007

Het websitebureau Redkiwi uit Rotterdam viert in december haar 3 jarig bestaan. Een goede reden voor een feestje! Om dit te vieren organiseert Redkiwi een actie waarbij zij een professionele website weggeeft aan een goed doel. Alle goede doelen/verenigingen/ stichtingen kunnen meedoen aan de actie en maken kans op het winnen van een nieuwe website. Welk doel uiteindelijk een nieuwe website in ontvangst mag nemen, dat bepaalt u!

Bent u van mening dat ook uw vereniging of stichting een nieuwe website verdient? Surf dan snel naar www.redkiwi.nl/goededoel en meldt uw vereniging of stichting aan voor 1 november 2007 d.m.v. het deelnameformulier.

Uit de inzendingen worden op 15 november vijf goede doelen geselecteerd, die kans maken op het winnen van een nieuwe website. Deze selectie zal worden gebaseerd op creativiteit en haalbaarheid. Vervolgens breekt er een stemronde aan, het doel met de meeste stemmen wint op 12 december een geheel door Redkiwi verzorgde website.

Noot voor de redactie:
Nadere informatie is van 09.00 uur tot 17.00 uur te verkrijgen bij:
Amanda Groenenberg
Telefoon: 010-2819633
E-mail: groenenberg@redkiwi.nl
Website: http://www.redkiwi.nl

Redkiwi is een full service website bureau met inmiddels meer dan 160 klanten in heel Nederland. Het dienstenpakket omvat o.a. intenet strategie, webdesign en typo3 cms implementatie.