Taalcentrum-VU gaat live met nieuwe website www.taalloket.nl

Taalcentrum-VU gaat live met nieuwe website www.taalloket.nl van Redkiwi

Door: Redkiwi  14-07-2009

Over Taalloket
Geen goed onderwijs zonder goede taalbeheersing. Studenten, docenten en overige universiteitsmedewerkers moeten kunnen deelnemen aan onderwijs en onderzoek zonder belemmeringen op het gebied van hun taalbeheersing. Daarom heeft de Vrije Universiteit een taalbeleid geformuleerd. Het Taalloket van het Taalcentrum-VU zorgt voor de uitvoering daarvan.

Waarom TYPO3?
TYPO3 is één van 's werelds meest gebruikte Open Source Content Management Systeem. De community van TYPO3 is vooral bekend om zijn omvang en focus op veiligheid en kwaliteit. Er zijn naar schatting wereldwijd meer dan 250.000 websites gebaseerd op TYPO3.

Over Redkiwi
Als full service Internet Bureau heeft Redkiwi sinds haar oprichting in 2004 al meer dan 180 website projecten opgeleverd. Het dienstenpakket omvat o.a. webdesign, website bouw, content creatie, hosting & services en web marketing.

De klanten van Redkiwi zijn voornamelijk MKB bedrijven die meer resultaat uit hun website willen halen. Maar ook voor organisaties als Elsevier, KLM, VNG International, SHV en Achmea heeft Redkiwi website projecten uitgevoerd.

--- Einde persbericht ---
Mocht u vragen hebben over dit persbericht, bel ons dat gerust: www.redkiwi.nl/contact