Jennifer de Jong nieuwe aanwinst van RNN7

Door: Rnn7 Broadcasting  22-08-2006
Trefwoorden: Regionale Radio

RNN7 is hard aan het werk om nog dit jaar een spectaculaire landelijke avondprogrammering neer te gaan zetten. Met het binnenhalen van Jennifer de Jong heeft RNN7 weer een nieuwe aantrekkelijke BN’er in haar stal. In deze stal van RNN7 staan nu al meerdere bekende presentatoren waaronder ook John de Wolf. Dat RNN7 dit rijtje aan wil vullen met nog meer bekende toppers moge duidelijk zijn: Jennifer is al de 4e bekende Nederlander in korte tijd die RNN7 komt versterken. Afgelopen weken kwamen al namen voorbij als Valerie Zwikker, Alain Kersten (bekend van BED) en Edvard Niessing. Voor de toekomst is RNN7 nog in onderhandeling met 4 andere BN’ers. Meer nieuws daarover volgt binnenkort.

Jennifer werd geboren op 17 april 1976. Samen met Tatum Dagelet werd Jennifer bekend als 'De Brutale Meiden' bij SBS6. In het seizoen 2004/2005 heeft ze een langlopende gastrol in de mediasoap ‘Het Glazen Huis’. Haar laatste presentatie-klus was voor Yorin, in het programma ‘Brutale Moeders’. In de periode dat zij niet op tv te zien was, is zij met Mike Kepel, hoofdredacteur van het blad Maxim. Jennifer en Mike hebben in februari 2001 een dochtertje gekregen: Mila Dana Mei-Fong.

Benieuwd hoe Jennifer het na al die tijd doet? Kijk dan elke dinsdag om 18:30 en elk weekend om 20:15 naar Trends en Shopping op RNN7.

Trefwoorden: Regionale Radio

Contact Rnn7 Broadcasting

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share