Rubroek Fysio- & Manuele Therapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Goudseplein 16 , 3031 ZC Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Rubroek Fysio- & Manuele Therapie

Gezondheid is een belangrijk goed, waar we zorgvuldig mee om moeten gaan.
Dagelijks hebben we er plezier van, tijdens onze werkzaamheden en in onze vrije tijd. Gezondheid is echter niet vanzelfsprekend, en kan dan ook voor problemen zorgen. Bij Rubroek fysiotherapie kunt u terecht met uw vragen over of problemen aan uw houdings- en bewegingsapparaat. Rubroek fysiotherapie begeleidt, behandelt en adviseert mensen die tijdelijk of langdurig fysieke ongemakken ondervinden in hun dagelijks leven. Rubroek fysiotherapie helpt u bij het hervatten van uw activiteiten (werk, hobby's of sport). Het team van Rubroek Fysiotherapie bestaat uit deskundigen op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, bekkentherapie, oedeemtherapie, manuele lymfedrainage, geriatrische fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, leefstijladvies en medische fitness. Zij zullen na een intake-gesprek in overleg met u een behandelplan opstellen, zodat u weet wat er mogelijk is en in welke periode u vooruitgang kunt verwachten.

Rubroek staat voor:
• Een snelle afspraak
• Zorg op maat
• Persoonlijk contact
• Overleg met uw huisarts /specialist

Het doel van manuele therapie is het beter laten bewegen van gewrichten waardoor houding verbeterd en bewegingen beter verlopen. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken, waarbij gewrichten in specifieke richtingen worden bewogen. Voor diverse klachten aan rug, nek, bekken en schouder is d.m.v. wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat manuele therapie een meerwaarde heeft ten opzichte van fysiotherapie.

De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. Het behandelprogramma van de manueel therapeut bestaat verder uit het geven van goede instructies en adviezen en inzicht verschaffen in gezond bewegen.

Openingstijden

Ma, Wo, Vr
-
Di
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/FysioRubroek
Twitter: https://twitter.com/FysioRubroek

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Rubroek Fysio- & Manuele Therapie in Goudseplein 16, Rotterdam Zuid-Holland 3031 ZC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3031 ZC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826912]