Secoff Kantoor- en Projectinrichting BV

Afdrukken

Is Secoff Kantoor- en Projectinrichting BV incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weerestraat 3 , 3044 BG Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Secoff Kantoor- en Projectinrichting BV

Het Bedrijf Hoe vager de grenzen tussen werk en privé zijn geworden, hoe concreter de term 'totaalleverancier' van toepassing is op Secoff Office & Design Werkplekken zijn niet meer louter arbeidsgericht, maar worden tevens vormgegeven om in te leven, je in te bewegen en je goed in te voelen. Dynamiek en emotie voeren de boventoon. Veel bedrijven, openbare instanties en interieurarchitecten weten ons inmiddels te vinden. Wij hanteren dan ook goede prijs/kwaliteitverhoudingen en komen graag tegemoet aan specifieke wensen zoals proefplaatsingen of speciaalwerk. De ideeën, het meubilair en de systemen die bij deze tendens aansluiten, vindt u bij Secoff Office & Design zowel in de breedte als in de diepte. Niet alleen overzichtelijk gerangschikt op onze website, maar ook tastbaar aanwezig in onze bijna 600 m2 grote showroom. Deze bevindt zich al meer dan 15 jaar in de Weerestraat, naast de Van Nelle Ontwerpfabriek, in Rotterdam. Secoff heeft tevens specialistische kennis in huis om te adviseren over de inrichting van ergonomische werkplekken. Het logische gevolg van de versmelting van de werk- en privé-omgeving is, dat ook particulieren uiteraard rechtstreeks bij Secoff Office & Design kunnen bestellen

Kaart

Is Secoff Kantoor- en Projectinrichting BV in Weerestraat 3, Rotterdam Zuid-Holland 3044 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Retail diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Retail per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3044 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5222203]