Diensten Senza Weddingplanners

Door: Senza Weddingplanners  05-01-2013
Trefwoorden: Bruiloft, Trouwen, Huwelijk

Senza Weddingplanners heeft diverse diensten op het gebied van weddingplanning: De Weddingplanner, De Ceremoniemeester en De Wedding Coach. 

De Weddingplanner

Hebben jullie weinig tijd om jullie huwelijk zelf te organiseren? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen met het plannen en organiseren van een huwelijk? Dan is De Weddingplanner een uitkomst voor jullie!

 

Geen één bruiloft is hetzelfde! Het plannen en organiseren van een huwelijk vereist maatwerk en veel creativiteit. Wanneer jullie kiezen voor De Weddingplanner gaan jullie samen met Senza Weddingplanners de grote lijnen van jullie huwelijk bespreken. Hierna zullen deze grote lijnen stap voor stap tot in detail uitgewerkt worden om uw droomhuwelijk te realiseren waarin al jullie wensen worden vertaald. Uiteraard zullen jullie profiteren van mooie kortingen van de beste leveranciers uit de voorselectie van Senza Weddingplanners. De Weddingplanner zal ervoor zorgen dat jullie zowel in aanloop naar jullie huwelijk als op jullie grote dag zelf als zeer ontspannen zullen ervaren en werkelijk sensationeel kunnen genieten van jullie grote dag!

 

De Ceremoniemeester

Wellicht willen jullie alles zelf regelen voor jullie grote dag, en willen jullie dat alle gasten kunnen genieten van de trouwdag. Echter zorgt de erefunctie van ceremoniemeester ervoor dat jullie vriend(in) en/of familielid door al het plan- en regelwerk hier geen tijd voor heeft. Of misschien wil je de uitvoering van jullie droomhuwelijk liever in de handen van een professionele weddingplanner toevertrouwen zonder te veel kosten te maken.

 

Om jullie grote dag perfect te kunnen laten verlopen, stelt Senza Weddingplanners een zeer gedetailleerd draaiboek op. Om deze details van jullie huwelijk door te nemen komt Senza Weddingplanners bij jullie thuis voor het ceremoniemeesterschap-consult van drie uur. Uiteraard zullen jullie tijdens dit consult de beste tips & trucs ontvangen voor jullie bruiloft!

 

De Wedding Coach

De Wedding Coach is het perfecte pakket als jullie graag alles zelf willen regelen voor jullie bruiloft, maar jullie willen ook graag gebruik maken van de beste tips en trucs op het gebied van Weddingplanning!

 

Met De Wedding Coach hebben jullie iedere 2 tot 3 weken een consult met een van de Senza Weddingplanners en zult u voorzien worden voor alle adviezen, tips en trucs maar natuurlijk ook van alle de laatste trends.De coach zorgt voor een uitgebreide en overzichtelijke planning van alle (nog) te regelen zaken en adviseren in de te maken beslissingen. Indien gewenst zal het huwelijksbudget niet vergeten worden en komt de budgetbewaking regelmatig aan bod.

 

Contactinformatie

Mochten jullie er nog niet zeker zijn welk pakket het best bij jullie past of zijn er vragen omtrent de diverse diensten. Tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek zal er samen met Senza Weddingplanners gekeken worden welk pakket beste bij jullie past en eventuele vragen beantwoord worden. U kunt contact nemen met Senza Weddingplanners via 06-49385987 of door te mailen naar [email protected]

Trefwoorden: All Inclusive, Bruiloft, Ceremonie, Ceremoniemeester, Consult, Huwelijk, Trouwdag, Trouwen, Weddingplanner, Weddingplanners, Weddingplanning

Andere producten en diensten van Senza Weddingplanners

05-01-2013

All inclusive huwelijkspakketten

Het plannen en organiseren van een trouwdag is veel werk en tijdens een bruiloft zijn er een aantal vaste onderdelen


05-01-2013

Workshop Ceremoniemeester

Het ceremoniemeesterschap is een erefunctie. Menig vriend(in) of familielid zal vereerd zijn om deze functie te mogen vervullen. Toch