Sigikidshop De Zonnewijzer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Korte Hoogstraat 26 , 3011 GL Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Sigikidshop De Zonnewijzer

Spelen is plezier hebben, de wereld verkennen en jezelf ontwikkelen in de breedste zin van het woord: kennis, kunde, motorische ontwikkeling, sociale vaardigheden, emotionele beleving, rollenspel, fantasie en creatief denken………..Alles wat een kind nodig heeft om groot te worden wordt al spelend ontdekt, geoefend, verwerkt en verinnerlijkt. Speelgoed alleen is natuurlijk niet genoeg om de beste voorwaarden voor het groter worden te scheppen, maar speelgoed heeft wél een belangrijke functie om de voorwaarden te optimaliseren.

Vanuit deze filosofie vertegenwoordigen wij met trots een aantal merken die bovenstaande ideeën onderschrijven en ook zelf uitdragen. Bij Sigikidshop De Zonnewijzer aan de Korte Hoogstraat 26 te Rotterdam vindt u een uitgebreid assortiment aan speelgoed voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. U vindt er onder andere de merken Sigikid, Haba, Djeco, Brio, Siku en nog veel meer.

Sigikid kwalitatief hoogwaardige babykleding, speelgoed, knuffels en nog veel meer sigikid producten kunt u 24 uur per dag online kopen op onze website sigikidshop.nl. Sigikidshop.nl biedt u de allergrootste collectie sigikid producten online. Meer dan 1200 producten zijn te vinden op deze webshop. U kunt alle producten laten thuisbezorgen of afhalen in onze winkel in het centrum van Rotterdam.Kunt u een product niet vinden? Bel ons gerust. Tel: +31(0)10 - 4135495.

Een goede klantgerichtheid en service zijn de overige ingrediënten die Sigikidshop De Zonnewijzer tot een prettige speelgoedwinkel maken. Kom gerust een keer kijken en geniet van alle mooie producten in onze winkel.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Sigikidshop

Categorieën: Toy Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sigikidshop De Zonnewijzer in Korte Hoogstraat 26, Rotterdam Zuid-Holland 3011 GL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3011 GL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3757148]