FlexiClick verhoogt beschermingswaarde

Door: Simon A. Cohen Vermogensbeheer  13-11-2006
Trefwoorden: Flexiclick

Per eind oktober is de beschermingswaarde van FlexiClick opnieuw vastgesteld. De bodem onder de koers van het beleggingsfonds is met Euro 0,70 verhoogd tot Euro 7,40. Hiermee is voor het komende jaar ruim 80% van de huidige intrinsieke waarde beschermd. De beheerder Simon A Cohen Vermogensbeheer te Rotterdam verwacht dat FlexiClick de komende twaalf maanden net als over het voorgaande jaar in staat zal zijn te profiteren van de door haar voorziene verdere stijging van de aandelenkoersen.
Daarnaast blijft het fonds behoorlijk beschermd, mochten zich onverhoopt toch grote koersdalingen voordoen.

De intrinsieke waarde van een participatie FlexiClick bedroeg aan het eind van de maand oktober Euro 9,21. FlexiClick richt zich op de aandelenmarkten van Nederland en de Verenigde Staten waarop ruim voldoende optiemogelijkheden aanwezig zijn die beschermen tegen relatief grote koersverliezen.

FlexiClick biedt het beste van twee werelden: een flexibele, doorlopende bescherming door optieconstructies en een rendement dat flink kan oplopen bij stijgende beurskoersen. In de slechte beursjaren 2001 tot 2003 is de waarde van FlexiClick minder gedaald dan de betreffende beursindices.

Trefwoorden: Flexiclick

Contact Simon A. Cohen Vermogensbeheer

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share