Geef voor Vaderdag een unieke belevenis cadeau met Bongo

Geef voor Vaderdag een unieke belevenis cadeau met Bongo van Smart&co bv

Door: Smart&co bv  17-06-2009
Trefwoorden: Cadeau, Persoonlijk, Cadeaubon

Ook zo uitgekeken op de jaarlijkse stropdas, elektrische heggenschaar of aftershave? Geef vader dit jaar een origineel cadeau met Bongo, de belevenisbon. Deze “belevenis in een doosje” is verkrijgbaar in zo’n 50 verschillende thema’s in de categorie?n Activiteiten, Wellness, Culinair en Overnachtingen: raakt hij niet uitgesproken over zijn wijnkennis? Stuur hem dan op pad met de Bongo Vino. Of verras hem met een Sensatie op Wielen, Wellness voor hem of Hippe Hotels.

Eenvoudig kwaliteitsconcept
Een concept werkt heel eenvoudig: je kiest uit een van de 50 soorten Bongo’s het thema dat past bij de ontvanger. Deze krijgt een fraai vormgegeven doosje met daarin een boekje. Hieruit kiest hij of zij zelf een van de 40 vermelde belevenissen en reserveert met de bijgevoegde vouchercode voor wanneer dat hem of haar uitkomt. Alles is verder geregeld. Het enige dat de gelukkige verder zelf moet doen is genieten. Alle locaties zijn persoonlijk door Bongo geselecteerd, bezocht en gefotografeerd en dus ben je altijd verzekerd van kwaliteit.

Persoonlijk
Met een Bongo geef je een heel persoonlijk cadeau door een thema te kiezen dan past bij diegene aan wie je het geeft. Daarbij geef je ook echt een complete belevenis cadeau; de ontvanger hoeft niets bij te betalen.

Je kunt last minute een Bongo kopen in de eigen shop in Rotterdam of bij de VVV, ANWB, D-reizen of TotaalGemak bij jou in de buurt. Heb je meer tijd? Kies dan op www.bongo.nl uit een van de 50 thema’s je Vaderdagcadeau, nu tegen gereduceerd tarief per express thuis bezorgd en inclusief gratis verpakking. Een unieke Bongo belevenis geef je al vanaf 24,95.

Trefwoorden: Belevenis, Belevenisbon, Bongo, Cadeau, Cadeaubon, Origineel, Persoonlijk, Thema, Vader, Vaderdag