Nederlanders vinden Nederland en Italië grootste kanshebbers voor finale Euro 2008

Nederlanders vinden Nederland en Italië grootste kanshebbers voor finale Euro 2008 van Ssi

Door: Ssi  05-06-2008
Trefwoorden: Voetbal, Ek, Ssi

88 procent van de respondenten vindt dat er tijdens dit soort toernooien een meer patriottische sfeer hangt dan normaal. Als Nederland uitgeschakeld wordt tijdens het toernooi zal 25 procent van de ondervraagden geen andere ploeg supporten en 22 procent weet niet welke ploeg ze dan zullen steunen. Rusland is bij uitschakeling van Nederland met tien procent het populairste vervangende elftal. Ten minste 19 procent van de respondenten neemt deel aan een EK-poule. De poules worden meestal georganiseerd op het werk (49 procent) of met vrienden (23 procent). Bij 64 procent van deze poules wordt gespeeld om geld, bij 32 procent om de eer.

Topscoorders
Ook werd de respondenten gevraagd om de drie topscoorders van het toernooi.
23 procent denkt dat Christiano Ronaldo topscoorder wordt, terwijl slechts vijf procent van de respondenten denkt dat Portugal daadwerkelijk de finale haalt. 17 procent is van mening dat Ruud van Nistelrooy topscoorder wordt en 11 procent denkt aan Thierry Henry en Luca Toni.

-------------------------------------

Over SSI
Survey Sampling International (SSI) is een wereldwijd aanbieder van sample oplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1977 en biedt marktonderzoekers toegang tot zowel consumenten als zakelijke respondenten via hoofdzakelijk internet en telefoon. Daarnaast is SSI ervaren in het programmeren en hosten van vragenlijsten en het adviseren over vragenlijstconstructie. SSI is de voorkeursleverancier van meer dan 1800 onderzoekers waaronder 46 van de top 50 marktonderzoekbureaus wereldwijd. SSI beheert internetpanels in 19 landen en biedt toegang tot internetrespondenten in meer dan 50 landen. Het bedrijf beschikt over random digit dialing (RDD) in 21 landen en biedt klanten ondersteuning bij het bepalen van demografische en geografische doelgroepen. SSI heeft wereldwijd meer dan 300 werknemers verdeeld over 11 vestigingen. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Meer informatie is beschikbaar op www.surveysampling.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Eline Visser
035-5435494
[email protected]

Trefwoorden: Ek, Ssi, Voetbal

Contact Ssi

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share