SSI stelt Bart Manussen aan als Business Development Manager

SSI stelt Bart Manussen aan als Business Development Manager van Ssi

Door: Ssi  18-12-2007
Trefwoorden: Marktonderzoek, Ssi, Bart Manussen

Bart heeft ruime commerciële ervaring in de marktonderzoekbranche. Hij was onder andere werkzaam als Sales Director Northern Europe bij GMI en als Sales Manager bij NetQuestionnaires. Daarvoor was hij directeur eigenaar van ABR financieel advies.

Bart Manussen: “Het is voor mij een uitdaging om de positie van SSI in de Benelux verder uit te bouwen met nieuwe klanten en sterke partners. De markt voor online marktonderzoek groeit gestaag en daarmee ook de vraag naar kwalitatief goede sampling oplossingen. Bij SSI kan ik mijn kennis en ervaring delen met jonge professionals en het groeipotentieel in deze veeleisende markt volop benutten. Met dertig jaar ervaring is SSI een sterke speler. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel, dat is voor mij een prettige uitgangspositie.”

-----------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Bart Manussen, Business Development Manager bij SSI.
Over SSI

Survey Sampling International (SSI) is een wereldwijde aanbieder van sample oplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1977 en biedt marktonderzoekers toegang tot zowel consumenten als zakelijke respondenten via hoofdzakelijk internet en telefoon. Daarnaast is SSI ervaren in het programmeren en hosten van vragenlijsten en het adviseren over vragenlijstconstructie. SSI is de voorkeursleverancier van meer dan 1800 onderzoekers waaronder 46 van de top 50 marktonderzoekbureaus wereldwijd. SSI beheert internetpanels in 19 landen en biedt toegang tot internetrespondenten in meer dan 50 landen. Het bedrijf beschikt over random digit dialing (RDD) in 21 landen en biedt klanten ondersteuning bij het bepalen van demografische en geografische doelgroepen. SSI heeft wereldwijd meer dan 300 werknemers verdeeld over 11 vestigingen. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Meer informatie is beschikbaar op www.surveysampling.com.
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
035-5822730
ssi@marcommit.nl

Trefwoorden: Bart Manussen, Marktonderzoek, Personeelsmutatie, Ssi,

Contact Ssi

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share