SSI stelt Volker Andresen aan als Europees Marketing Manager

SSI stelt Volker Andresen aan als Europees Marketing Manager van Ssi

Door: Ssi  22-01-2008
Trefwoorden: Ssi

Rotterdam, 22 januari 2008 - Survey Sampling International (SSI), wereldwijd aanbieder van sample oplossingen voor marktonderzoek, heeft Volker Andresen aangesteld als Marketing Manager Europe. Volker wordt verantwoordelijk voor het formuleren van de strategische en creatieve marketingdoelstellingen. Hij gaat zich concentreren op het positioneren van SSI en haar producten, de externe communicatie en het coördineren van evenementen, zodat de aanwezigheid van SSI als kwaliteitspeler op de Europese markt wordt versterkt.

Volker heeft ruim twaalf jaar marketingervaring en is gespecialiseerd in Europees management. In zijn vorige functie was hij Marketing en Communicatie Manager bij World LP Gas Association, waar hij verantwoordelijk was voor de positionering van de organisatie en haar producten. Tevens werkte hij in verscheidene senior functies bij IBM. Hij was hier onder andere International Employee & Executive Communications Manager met als belangrijkste taak het intern communiceren van het beleid naar de werknemers van IBM in Europa.

Michel Guidi, Managing Director Europe bij SSI: “We zijn erg blij met de komst van Volker. Zijn uitgebreide ervaring in het opbouwen en positioneren van een sterk merk past perfect bij de ambitie van SSI om de aanwezigheid in Europa verder te vergroten.”

“SSI is een dynamisch bedrijf met een goede reputatie die is opgebouwd door de uitgebreide kennis van de branche, het leveren van kwaliteit en het keer op keer behalen van uitstekende resultaten voor de klanten”, aldus Volker Andresen. “Na het opzetten en leiden van verschillende internationale marketingcampagnes is het een uitdaging om de Europese groei van SSI door te zetten en de positie als aanbieder van kwaliteitspanels voor marktonderzoek te versterken.”

-----------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Volker Andresen, Marketing Manager Europe bij SSI.

Over SSI
Survey Sampling International (SSI) is een wereldwijde aanbieder van sample oplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1977 en biedt marktonderzoekers toegang tot zowel consumenten als zakelijke respondenten via hoofdzakelijk internet en telefoon. Daarnaast is SSI ervaren in het programmeren en hosten van vragenlijsten en het adviseren over vragenlijstconstructie. SSI is de voorkeursleverancier van meer dan 1800 onderzoekers waaronder 46 van de top 50 marktonderzoekbureaus wereldwijd. SSI beheert internetpanels in 19 landen en biedt toegang tot internetrespondenten in meer dan 50 landen. Het bedrijf beschikt over random digit dialing (RDD) in 21 landen en biedt klanten ondersteuning bij het bepalen van demografische en geografische doelgroepen. SSI heeft wereldwijd meer dan 300 werknemers verdeeld over 11 vestigingen. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Meer informatie is beschikbaar op www.surveysampling.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
035-5822730
[email protected]

Trefwoorden: Ssi

Contact Ssi

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share