Survey Sampling International benoemt nieuwe Sales Director Europa

Survey Sampling International benoemt nieuwe Sales Director Europa van Ssi

Door: Ssi  26-09-2007

Rotterdam, 26 september 2007- Survey Sampling International (SSI), wereldwijd aanbieder van sample oplossingen voor marktonderzoek, benoemt Sylvain Rouri (34) tot Sales Director Europa. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het managen van het SSI salesteam in Rotterdam, Londen, Frankfurt, Parijs en Madrid. Dit team is verantwoordelijk voor de verkoop van wereldwijde oplossingen die marktonderzoekers toegang bieden tot respondenten voor online en telefonisch onderzoek.

De afgelopen tien jaar heeft Sylvain diverse commerciële management functies bekleed bij vooraanstaande Europese IT-bedrijven, waaronder Sales Director bij Orange Business Services. Hier was hij, binnen de business sector, verantwoordelijk voor een jaarlijkse omzet van zestig miljoen euro. Sylvain gaf in deze functie leiding aan het salesteam en was ook verantwoordelijk voor de distributiedoelstellingen, het monitoren van de kwaliteit en kwantiteit van de bedrijfsresultaten en het ontwikkelen en onderhouden van relaties met key accounts.

“Het is voor mij een interessante uitdaging om in deze functie invulling te geven aan de verdere groei van SSI in Europa”, aldus Sylvain Rouri. “Ik vind het belangrijk om ondanks de verschillende vestigingslocaties van het salesteam toch een hecht team te vormen en SSI samen te positioneren als de specialist op het gebied van sample oplossingen.”

Michel Guidi, Managing Director Europe: "Wij zijn verheugd met de komst van Sylvain en denken dat hij de geschikte persoon is om de groei in Europa verder door te zetten. Hij is een geboren teamleider en teamplayer met de opmerkelijke capaciteit om teamdynamiek aan te voelen en te sturen. Bij SSI is service één van de kernwaarden en wij zijn er van overtuigd dat Sylvain dit zal uitdragen.”

-----------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto van Sylvain Rouri, Sales Director Europa bij SSI

Over SSI
Survey Sampling International (SSI) is een wereldwijde aanbieder van sample oplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1977 en biedt marktonderzoekers toegang tot zowel consumenten als zakelijke respondenten via hoofdzakelijk internet en telefoon. Daarnaast is SSI ervaren in het programmeren en hosten van vragenlijsten en het adviseren over vragenlijstconstructie. SSI is de voorkeursleverancier van meer dan 1800 onderzoekers waaronder 46 van de top 50 marktonderzoekbureaus wereldwijd. SSI beheert internetpanels in 19 landen en biedt toegang tot internetrespondenten in meer dan 50 landen. Het bedrijf beschikt over random digit dialing (RDD) in 21 landen en biedt klanten ondersteuning bij het bepalen van demografische en geografische doelgroepen. SSI heeft wereldwijd meer dan 300 werknemers verdeeld over 11 vestigingen. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Meer informatie is beschikbaar op www.surveysampling.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
035-5822730
[email protected]


Contact Ssi

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share