Benoeming directieleden Staffing Management Services B.V.

Benoeming directieleden Staffing Management Services B.V. van Staffing Management Services

Door: Staffing Management Services  24-10-2008

Rotterdam, 3 oktober 2008 – Rob de Laat en Wouter Waaijenberg zijn benoemd als directieleden van Staffing Management Services. Beide zijn afkomstig van DPA Flex Group NV. De Laat was hier COO en Waaijenberg Concern Controller. Staffing Management Services (SMS) neemt voor bedrijven de contractuele en administratieve afhandeling van de inhuur van tijdelijke krachten voor haar rekening. SMS biedt klanten inzicht in hun inhuurprocessen en adviseert over besparingen.

Rob de Laat (1966) begon zijn carrière als Systems Operator bij de AMRO Bank. Na diverse sales- en commerciële directiefuncties bij Copcon, Rijnhaave en Syntegra richtte hij in 1998 Flex IT op dat hij uitbouwde tot het beursgenoteerde Flex Group Nederland. Na de overname door DPA in 2006 werd hij COO van deze organisatie. Sinds 2007 is Rob de Laat investeerder en adviseur van diverse bedrijven waaronder FitForMe, Eind Goed Al Goed en Studentalent. Rob de Laat is als algemeen directeur verantwoordelijk voor de strategische positionering van SMS.

Wouter Waaijenberg (1967) begon bij Hertel Holding BV als ICT en Finance Manager. In 2000 stapte hij over naar Flex Group Nederland als Concern Controller. Na de overname van dit bedrijf door DPA vervulde hij hier dezelfde. Wouter Waaijenberg is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de in- en externe processen van SMS.

Staffing Management Services
Staffing Management Services (SMS) ondersteunt bedrijven bij het inhuren van tijdelijke arbeidskrachten. Voor een vaste vergoeding per uur neemt SMS de contractuele en administratieve afhandeling van de inhuur van tijdelijke krachten voor haar rekening. SMS biedt bedrijven inzicht in hun inhuurprocessen en adviseert over besparingen. SMS is geen bemiddelaar en doet geen werving en matching. Voor opdrachtgevers kan SMS kandidaten screenen en assessments afnemen. SMS wil uitgroeien tot de belangrijkste serviceprovider voor de inhuur van tijdelijke arbeidskrachten.

Meer informatie
Lindblom public relations public affairs
Bert Tielemans
Telefoon +31 (0)70 - 3816810
Mobiel +31 (0)6 – 57343331
www.staffingms.com


Contact Staffing Management Services

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share