Stamoulis Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Westersingel 96 A , 3015 LC Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Stamoulis Advocaten

Stamoulis Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Rotterdam. Het kantoor is klein in omvang, maar groot in waarde. Stamoulis Advocaten biedt u gespecialiseerde juridische dienstverlening op hoog niveau. De tarieven zijn scherp en transparant. De kleine omvang van het kantoor zorgt voor persoonlijke aandacht en een grote mate van betrokkenheid.

Arbeidsrecht is wat de klok slaat bij Stamoulis Advocaten, maar ook voor ambtenarenrecht en socialezekerheidsrecht bent u bij Stamoulis Advocaten aan het juiste adres.

Stamoulis Advocaten heeft een ruime expertise op het gebied van het arbeidsrecht en kan eveneens bogen op een ruime ervaring in het ambtenarenrecht en het socialezekerheidsrecht. De focus van de dienstverlening van Stamoulis Advocaten ligt dan ook op deze rechtsgebieden.

Stamoulis Advocaten heeft een duidelijke visie wat de wijze en inhoud van juridische dienstverlening betreft. Het bieden van maatwerk staat daarbij voorop: maatwerk qua aanpak van de zaak maar zeker ook qua kosten.

Stamoulis Advocaten staat zowel zakelijke als particuliere cliënten bij. De zakelijke cliënten van Stamoulis Advocaten bestaan uit diverse not-for-profit organisaties alsook uit ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf.

Aspasia Stamoulis van Stamoulis Advocaten heeft haar ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als bij diverse gerenommeerde (internationale) advocatenkantoren en de overheid. Advocatuur is haar passie gebleken.

Stamoulis Advocaten kiest er bewust voor om geen algemene praktijk te voeren, maar haar dienstverlening te beperken tot de rechtsgebieden waarop het kantoor over een ruime expertise en ervaring beschikt. Door de specialisatie en verdieping in de hiernaast genoemde rechtsgebieden kan Stamoulis Advocaten u kwalitatief hoogstaande diensten leveren.

Meer informatie over de rechtsgebieden waarin Stamoulis Advocaten gespecialiseerd is, vindt u onder arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onder socialezekerheidsrecht.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stamoulis Advocaten in Westersingel 96 A, Rotterdam Zuid-Holland 3015 LC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3015 LC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3783607]