Steehouwer Uitvaart BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dirk van der Kooijweg 2 , 3056 RD Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Steehouwer Uitvaart BV

Begrafenis- Crematie- Uitvaartzorg voor Rotterdam en omliggende gemeenten.

PROFESSIONELE UITVAARTZORG
De verzorging van een begrafenis of crematie is een complexe organisatie waarbij zorgvuldigheid, kennis van zaken, oog voor detail en persoonlijke begeleiding voorop staan.

ROTTERDAMSE BEGRAFENISONDERNEMING
STEEHOUWER® Uitvaartverzorging NBO BV is al meer dan 84 jaar een toonaangevende Rotterdamse uitvaartonderneming, welke een goede naam heeft opgebouwd door klein te blijven en geen concessies te doen in service en kwaliteit.

PERSOONLIJKE AANDACHT
STEEHOUWER® Uitvaart weet als geen ander dat een persoonlijke uitvaart maatwerk is. Een uitvaart is persoonlijker geworden en daar nemen wij graag de tijd voor.

UITVAARTADVIES OP MAAT
Zoveel mensen, zoveel wensen… STEEHOUWER® Uitvaart beschikt mede door de lange staat van dienst over een uitgebreide kennis om u goed te informeren. Advies op maat naar persoonlijke wens.

EÉN CONTACTPERSOON
Bij STEEHOUWER® Uitvaart is één vaste contactpersoon gedurende de dagen na overlijden en de uitvaart het uitgangspunt… uw persoonlijke uitvaartverzorger.

ALTIJD BEREIKBAAR
STEEHOUWER® Uitvaart is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar óók in het weekeinde en op feestdagen. Professionele uitvaartzorg 365 dagen per jaar.

KWALITEIT GEWAARBORGD
STEEHOUWER® Uitvaart hecht grote waarde aan kwaliteit. Om deze te waarborgen zijn we aangesloten bij dé branchevereniging in de uitvaartzorg de BGNU en zijn wij houder van het Keurmerk Uitvaartzorg. Kwaliteit wordt hierdoor meetbaar gewaarborgd.

UW WENSEN CENTRAAL
Ook een uitvaart kan zorgvuldig worden voorbereid. Denk eens na over uw uitvaartwensen en leg deze vast in een wilsbeschikking, dan kunnen uw nabestaanden uw wens centraal stellen als u bent overleden. Een geruststellende gedachte…

KLEURRIJKE UITVAART
Ieder mens is uniek, iedere uitvaart dus ook! Thema’s, kenmerken en persoonlijkheden mogen dan ook terug komen bij het afscheid.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Steehouwer Uitvaart BV in Dirk van der Kooijweg 2, Rotterdam Zuid-Holland 3056 RD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3056 RD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817485]