Stichting Dona Daria, Kenniscentrum Emancipatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gerard Scholtenstraat 129 , 3035 SJ Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Stichting Dona Daria, Kenniscentrum Emancipatie

Dona Daria, Kenniscentrum Emancipatie, is hèt aanspreekpunt voor professionals, (deel-)gemeenten, zelforganisaties, vrijwilligers en geïnteresseerden die zich bezighouden met onderwerpen rond emancipatie. Van oudsher organiseren wij cursussen, themabijeenkomsten en workshops voor vrouwen, mannen en jongeren in een achterstandspositie. Sinds 2012 ligt de nadruk van ons werk op de overdracht van onze expertise aan iedereen die werkt met groepen vrouwen, mannen en jongeren in een achterstandspositie. Daarnaast richten we ons op het versterken van het netwerk van organisaties in Rotterdam en daarbuiten die zich met emancipatie bezighouden en zorgen wij ervoor dat emancipatie op de politieke agenda blijft.

Wat emancipatie is? Er zijn veel definities van emancipatie. Bij Dona Daria hanteren we de volgende: emancipatie is zorgen voor dezelfde kansen, evenveel keuzevrijheid en gelijke mogelijkheden voor ontplooiing voor mannen en vrouwen. Deze definitie legt de nadruk op wat wij gendergelijkheid noemen. Andere kernbegrippen zijn voor ons sociale mobiliteit en zelfredzaamheid. In onze visie gaat zelfredzaamheid aan beide andere begrippen vooraf.

Emancipatie vindt plaats op verschillende niveaus: het niveau van de individu, de nabije omgeving van dat individu (de gemeenschap) en de samenleving. Dona Daria ondersteunt emancipatie op alle drie die niveaus.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Stichting Dona Daria, Kenniscentrum Emancipatie in Gerard Scholtenstraat 129, Rotterdam Zuid-Holland 3035 SJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Stichting diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Stichting per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3035 SJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3661781]