De geest van Delfshaven: familietocht 8plus

De geest van Delfshaven: familietocht 8plus van Stichting Rondleiding Rotterdam

Door: Stichting Rondleiding Rotterdam  13-06-2012
Trefwoorden: Kinderen, rotterdam, Goedkoop

 

Jonkert, een onrustige geest, zorgt voor Giga Grote problemen in Rotterdam Delfshaven. We hebben jouw hulp nodig! Jij kunt ervoor zorgen dat Jonkert zijn verdiende eeuwige rust terugkrijgt. Alsjeblieft!

Wat?
Meedoen aan De geest van Delfshaven is de leukste en meest bijzondere manier om een gedeelte van Rotterdam te leren kennen,. Tijdens een tocht hoor je live en via een koptelefoon wonderlijke verhalen en aanwijzingen. Zo praten mensen, gevelkopjes en beelden met je, en helpen zij jou Jonkert te vinden. Ook zul je op verschillende manieren proberen het kwaad te weren en het goede te bevorderen. Dit alles in het mooie decor van (historisch) Delfshaven, waarin je ook het liefdesverhaal hoort van Werinde en Theo.

De tocht duurt ongeveer anderhalf uur.

Voor wie?
De geest van Delfshaven is geschikt voor 8+. In de praktijk blijkt de tocht vooral leuk en spannend te zijn voor kinderen van 8-10 jaar en hun begeleiders.

Publieksreacties
Volwassen publiek ziet het als 'een heel leuke, toeristische theatrale tour met extra doe-dingen' en vindt het bijzonder om Delfshaven en toevallige (?) gebeurtenissen als decor te ervaren' van een 'mooi, spannend en echt goed verteld verhaal'.
Kinderen vinden het heel leuk, ook een heel goed verhaal, leuk om met MP3's door de stad te lopen, spannend en soms even eng, maar gelukkig beschermen we onszelf!

Hoeveel kost het?
Deelname kost € 8,00 per persoon, of € 5,00 voor deelnemers die een RotterdamPas of 65+ pas of Ooievaarspas hebben.

Waar is het?
We beginnen in de Jan Kruyffstraat, 10 meter van de metro-uitgang van station Delfshaven.

Reserveren / Meer info?
Reserveren is noodzakelijk en kan via .

Meer info via of 010 - 477 73 61.

Trefwoorden: Buiten, Cultuur, Dagje Uit, Familie, Feestje, Geluidswandeling, Gezin, Gids, Goedkoop, Groepsuitje, Kinderen, Kinderfeestje, Mp3, Organisator, Recreatie, Rondleiding, rotterdam, Route, Schoolreisje, Verjaardag, Zuid-holland

Contact Stichting Rondleiding Rotterdam

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Stichting Rondleiding Rotterdam

15-02-2012

Rondleidingen in Rotterdam

 Rondleiding Rotterdam: de beste en leukste manier om Rotterdam te onthouden!