2500e Milieubarometer in gebruik genomen door het ss Rotterdam

2500e Milieubarometer in gebruik genomen door het ss Rotterdam van Stimular

Door: Stimular  22-01-2014
Trefwoorden: Duurzaam, Duurzaam Ondernemen, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

2500e Milieubarometer in gebruik genomen door het ss Rotterdam De Milieubarometer zet bedrijven aan tot duurzaam ondernemen. Onlangs activeerde het hotel- restaurant-congreslocatie het ss Rotterdam de 2.500e Milieubarometer. Om deze mijlpaal te vieren ontvangt de heer Westers, eigenaar van WestCord Hotels en het ss Rotterdam, op dinsdag 21 januari van Stimular-voorzitter mevrouw Gruisen een speciale Milieubarometer-stempel. De Rotterdamse wethouder voor duurzaamheid, mevrouw Van Huffelen was speciaal aanwezig om deze mijlpaal te vieren en de felicitaties over te brengen.

Trefwoorden: Duurzaam, Duurzaam Ondernemen, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ander nieuws en updates van Stimular

14-10-2015

Stimular begeleidt A.Hak naar niveau 5 van de CO2-Prestatieladder

Stimular ondersteunt A.Hak onder andere met twee CO2-ketenanalyses en een actieplan.


14-10-2015

Vijf jaar klimaatestafette in Maassluis

In de klimaatestafette ontvangen lokale ondernemers een gratis CO2-scan en geven daarna het stokje door aan een volgende ondernemer.


Sportverenigingen Breda besparen energie van Stimular thumbnail
19-03-2013

Sportverenigingen Breda besparen energie

De gemeente Breda en Stichting Stimular helpen sportverenigingen met het besparen op energiekosten en werken daarmee tegelijkertijd aan de ambitieuze doelstellingen voor CO2-reductie.


MVO-balans en Milieubarometer versterken elkaar van Stimular thumbnail
21-06-2012

MVO-balans en Milieubarometer versterken elkaar

De MVO-balans is verbeterd door een koppeling met de Milieubarometer. Stichting Stimular ontwikkelde de MVO-balans om bedrijven die werken aan MVO te ondersteunen. Gebruikers van de MVO-balans hebben nu direct toegang tot de Milieubarometer. Hiermee kunnen zij nu ook hun milieuscore monitoren en hun CO2-footprint maken.


07-03-2012

Duurzaam ondernemen estafette op Voorne-Putten groot succes

Duurzaam ondernemen estafette op Voorne-Putten groot succes dankzij soepele werving en veel publiciteit. 


07-03-2012

Stimular traint Energieteam Hellevoetsluis

Het energieteam uit Hellevoetsluis heeft in een paar jaar al vele inwoners een gratis energieadvies op maat verstrekt. Onlangs zijn de leden van het energieteam opgeleid om ook Hellevoetse winkels en horecabedrijven van energieadvies te voorzien. Stichting Stimular trainde het energieteam. Dinsdag 24 januari 2012 ontvingen de deelnemers afsluitend aan de opleiding een certificaat uit handen van wethouder Roza de Pijper en wethouder Hofman.