Sunweb Vakantiegeld Voordeelweek van start

Sunweb Vakantiegeld Voordeelweek van start van Sunweb Vakanties

Door: Sunweb Vakanties  21-05-2008
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Aanbieding

Wat doet u met uw vakantiegeld?

Rotterdam, 21 mei 2008 – Aanstaande zaterdag 24 mei start wederom de Sunweb Vakantiegeld Voordeelweek. Dit valt precies tegelijk met het moment dat een groot deel van Nederland zijn of haar vakantiegeld ontvangt. Opvallend genoeg wordt slechts 18% van dit geld ook daadwerkelijk besteed aan vakantie (bron: Blaauw Research 2005). Tijdens de Vakantiegeld Voordeelweek wil Sunweb Vakanties iedereen die vakantiegeld ontvangt er van bewust maken dat dit geld het beste besteed kan worden waarvoor het ook bedoeld is: vakantie.

Van zaterdag 24 tot en met zaterdag 31 mei wordt er 8 dagen gestunt met topaanbiedingen naar diverse populaire bestemmingen als Spanje, Griekenland, Portugal, Turkije en Egypte. Bovendien ontvangt iedereen die de Sunweb Vakantiegeld Voordeelweek test ‘Wat doet u met uw vakantiegeld?’ doet, nog eens 25 euro korting op een boeking.
De Sunweb Vakantiegeld Voordeelweek wordt uitgebreid gecommuniceerd via internet, diverse nieuwsbrieven, een advertentiecampagne met speciale lezerskortingen in De Telegraaf en het AD, radiocommercials op Q-Music en door middel van buitenreclame.

Over Sunweb
Sunweb Vakanties is een direct-seller, aanbieder van zon-, wintersport- en autovakanties en maakt deel uit van Sundio Group. Sundio Group opereert in Nederland, België, Spanje en Duitsland. Inmiddels is Sundio Group in Nederland met ruim 500.000 passagiers en een omzet van ca. 250 miljoen de vierde speler in de markt van touroperators. Het bedrijf bestaat uit 120 vaste medewerkers. Daarnaast werken er nog ongeveer 300 reisleiders en hostesses op de reisbestemmingen. De merken van Sundio Group zijn aangesloten bij het SGR, de ANVR en zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. In 2005 en 2007 was Sunweb Vakanties winnaar van de thuiswinkelaward in de categorie reizen en dit jaar wederom genomineerd. Meer informatie: www.sunweb.nl.

Voor meer informatie over dit bericht:
Kim Yuen, Marketing Manager Sunweb Vakanties
T: 010 2802171 l E: [email protected]

Trefwoorden: Aanbieding, Geld, Korting, Reis, Reizen, Sunweb, Vakantie, Vakantiegeld, Voordeel, Weer

Contact Sunweb Vakanties

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share