Sunweb Vakanties hoofdsponsor ‘Nederland Vertrekt’

Sunweb Vakanties hoofdsponsor ‘Nederland Vertrekt’ van Sunweb Vakanties

Door: Sunweb Vakanties  25-06-2008
Trefwoorden: Vakantie, Televisie, Programma

Sunweb Vakanties hoofdsponsor ‘Nederland Vertrekt’

Nieuw zomerprogramma RTL4 komt langs op Sunweb bestemmingen

Rotterdam, 25 juni 2008 - Sunweb Vakanties is, samen met Renault, de hoofdsponsor van het reisprogramma ‘Nederland Vertrekt’. Dit nieuwe prime-time zomerprogramma van RTL 4 wordt vanaf deze week de hele zomer lang (8 weken) op elke werkdag uitgezonden. Bekende presentatoren als Robert ten Brink, Beau van Erven Dorens en Sylvana Simons zullen diverse Sunweb vakantiebestemmingen aandoen en de vakantiegangers volgen.

Ieder jaar vertrekken honderdduizenden Nederlanders weer voor een welverdiende vakantie naar binnen- en buitenland. In het nieuwe zomerprogramma ‘NL Vertrekt’, volgen de presentatoren Nederlanders naar of op hun vakantiebestemming (o.a. Duitsland, Oostenrijk, Italië, Ibiza en Kreta). Voor vertrek hebben sommige reizigers al grondige voorbereidingen getroffen, afvinklijstjes gemaakt en hun spullen zorgvuldig uitgezocht. Bij anderen is het last minute werk en blijkt halverwege de reis opeens dat het paspoort is verlopen. Al deze vakantieverhalen zijn te zien in ‘NL Vertrekt’.

Op www.nlvertrekt.nl is meer informatie te vinden over het programma en zijn de uitzendingen online te bekijken. De Tv-uitzending is elke werkdag te zien op RTL 4, van 20.00-20.30 uur en wordt herhaald om 23.20 uur. Vanaf zondag 29 juni is er iedere zondag om 20.00 uur een compilatie van de week te zien.

Over Sunweb
Sunweb Vakanties is een direct-seller, aanbieder van zon-, wintersport- en autovakanties en maakt deel uit van Sundio Group. Sundio Group opereert in Nederland, België, Spanje en Duitsland. Inmiddels is Sundio Group in Nederland met ruim 500.000 passagiers en een omzet van circa 250 miljoen euro de vierde speler in de markt van touroperators. Het bedrijf bestaat uit 120 vaste medewerkers. Daarnaast werken er nog ongeveer 300 reisleiders en hostesses op de reisbestemmingen. De merken van Sundio Group zijn aangesloten bij het SGR, de ANVR en zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. In 2005 en 2007 was Sunweb Vakanties winnaar van de thuiswinkelaward in de categorie reizen en dit jaar wederom genomineerd. Meer informatie: www.sunweb.nl.

Voor meer informatie over dit bericht:
Kim Yuen, Marketing Manager Sunweb Vakanties
T: 010 2802171 l E: [email protected]

Trefwoorden: Programma, Rtl, Sunweb, Televisie, Vakantie, Vertrek

Contact Sunweb Vakanties

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share