Sunweb Vakanties start Wintersportquiz

Sunweb Vakanties start Wintersportquiz van Sunweb Vakanties

Door: Sunweb Vakanties  03-12-2008
Trefwoorden: Boeken, Vakantie, Gratis

Sunweb Vakanties start Wintersportquiz

Kennistest via de Sunweb Wintersportquiz (www.wintersportquiz.nl)

Rotterdam, 3 december 2008 – Afgelopen maandag 1 december is Sunweb Vakanties gestart met de Wintersportquiz. Deze quiz wordt mede georganiseerd en gepromoot door Radio 538. Na de sponsoring van de recente wintersportweek op Radio538 is dit de volgende grote samenwerking tussen beide organisaties.

De Sunweb Wintersportquiz is te bereiken via www.wintersportquiz.nl. Deelnemers kunnen niet alleen hun kennis van de wintersport testen via deze originele quiz, maar ook kans maken op grote prijzen. Zo wordt er elke maand een 8-daagse wintersportvakantie weggegeven aan de beste speler van die maand. Voor plaats 2 tot en met 10 zijn er andere mooie prijzen ter beschikking gesteld door Radio 538. De quiz loopt tot en met eind januari 2009.

De Wintersportquiz wordt uitgebreid gecommuniceerd via de websites van Sunweb Vakanties en Radio 538, via nieuwsbrieven en ook via kanalen als Hyves door middel van een widget.

Over Sunweb Vakanties
Sunweb Vakanties is een direct-seller, aanbieder van zon-, wintersport- en autovakanties en maakt deel uit van Sundio Group. Sundio Group opereert in Nederland, België, Spanje en Duitsland. Inmiddels is Sundio Group in Nederland met ruim 500.000 passagiers en een omzet van ca. 250 miljoen de vierde speler in de markt van touroperators. Het bedrijf bestaat uit 170 vaste medewerkers. Daarnaast werken er nog ongeveer 300 reisleiders en hostesses op de reisbestemmingen. De merken van Sundio Group zijn aangesloten bij het SGR, de ANVR en zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. In 2005 en 2007 was Sunweb Vakanties winnaar van de thuiswinkelaward in de categorie reizen. Meer informatie: www.sunweb.nl.

Voor meer informatie over dit bericht:
Jonas de Groot, Marketing Manager Sunweb Vakanties
T: 010 2802162 l E: [email protected]

Trefwoorden: Boeken, Gadget, Game, Gratis, Hyves, Kwis, Quiz, Reizen, Spelletje, Sunweb, Vakantie, Widget, Winnen

Contact Sunweb Vakanties

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share