Zaterdag start de voordeelweek bij Sunweb Vakanties

Zaterdag start de voordeelweek bij Sunweb Vakanties van Sunweb Vakanties

Door: Sunweb Vakanties  03-04-2008
Trefwoorden: Aanbiedingen, Vakantie, Reizen

Zaterdag start de voordeelweek bij Sunweb Vakanties

Extra veel voordeel van 5-13 april

Rotterdam, 3 april 2008 – Reisorganisatie Sunweb Vakanties organiseert van zaterdag 5 april tot en met zondag 13 april voor de vierde keer de Sunweb Voordeelweek. Net als in de voorgaande campagnes worden via diverse kanalen spectaculaire aanbiedingen aangeboden en kortingen gegeven.

Tijdens de voordeelweek zal er iedere dag een andere bestemming als thema centraal staan, met bijpassende aanbiedingen. Via meerdere nieuwsbrieven, radiospots op Q-music, advertenties in de Telegraaf en gratis dagblad Metro, wordt de voordeelweek onder de aandacht gebracht. Daarnaast ook door middel van dagelijkse topaanbiedingen op www.sunweb.nl/voordeelweek. Vanaf april zal Sunweb Vakanties drie maanden lang stevig campagne voeren om haar klanten te laten profiteren van de laagste aanbiedingen.

Over Sunweb Vakanties
Sunweb Vakanties is een direct-seller, aanbieder van zon-, wintersport en autovakanties en maakt deel uit van Sundio Group. Sundio Group opereert in Nederland, België, Spanje en Duitsland. Inmiddels is Sundio Group in Nederland met ruim 500.000 passagiers en een omzet van ca. 250 miljoen de vierde speler in de markt van touroperators. Het bedrijf bestaat uit 120 vaste medewerkers. Daarnaast zijn er nog zo'n 300 reisleiders en hostesses op de reisbestemmingen. De merken van Sundio Group zijn aangesloten bij het SGR, de ANVR en zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel-organisatie. In 2005 en 2007 was Sunweb Vakanties winnaar van thuiswinkelaward in de categorie reizen en dit jaar wederom genomineerd. Meer informatie: www.sunweb.nl.

Voor meer informatie over dit bericht:
Kim Yuen, Marketing Manager Sunweb Vakanties
T: 010 2802171 l E: [email protected]

Trefwoorden: Aanbiedingen, Kortingen, Reisorganisatie, Reizen, Sunweb, Vakantie

Contact Sunweb Vakanties

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share