Tandarts Implantoloog Go KD

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schiekade 558 , 3032 AZ Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Tandarts Implantoloog Go KD

De praktijk van Tandarts GO is gevestigd op twee locaties, namelijk in Zwijndrecht en Rotterdam.
Tandarts Go heeft een praktijk voor Algemene Tandheelkunde met als specialisatie Implantologie, Parodontologie en kleine chirurgische verrichtingen, zoals het verwijderen van verstandskiezen en cyste operaties. Wij zijn een verwijspraktijk voor deze disciplines.
Implantologie.
Implantologie wil zeggen: het plaatsen van tandheelkundige implantaten zoals kunstwortels (meestal gemaakt van titanium).
Parodontologie.
Parodontologie betreft tandhygiënische behandelingen ter voorkoming of genezing van Parodontitis. Dit is een chronische ziekte die het tandvlees en het bot rondom een tand aantast. Dat gebeurt als bacteriën in de tandplaque ervoor zorgen dat het tandvlees gaat ontsteken.
Omdat Parodontitis niet gepaard gaat met pijn, hebben de meeste mensen niet direct in de gaten dat ze er last van hebben.
Tandarts Go beoordeelt de kwaliteit van het tandvlees en de mondhygiëne, reinigt het tandvlees en geeft adviezen om het tandvlees zo gezond mogelijk te houden.

Openingstijden

Ma, Wo, Vr
-
Di
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandarts Implantoloog Go KD in Schiekade 558, Rotterdam Zuid-Holland 3032 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3032 AZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824731]