tassenhouders

tassenhouders van Tassenhouder.nl

Door: Tassenhouder.nl  21-07-2011
Trefwoorden: Accessoires, Tassen, Tassenhanger

U houdt van tassen en accessoires? Kent u de tassenhouders of tassenhangers al? Trendy, handig en veilig. Dat zijn onze tassenhouder tas accessoires!

"Waar laat je je tas als je geen tas accessoires hebt?" Je wilt toch je tas in de buurt en in het zicht, maar niet de hele avond in je handen of op schoot tijdens een etentje in een restaurant. Een witte tas wil je liever ook niet op de grond zetten. 

Wij hebben de oplossing! 

Met deze superdegelijke, vrouwelijke en trendy houder hangt je handtas voortaan altijd veilig naast je, aan de tafel of gewoon aan je stoel. Deze multifunctionele houder kan je gebruiken in restaurants, maar ook aan de bar of bij de kapper. Het is bovendien een lichtgewicht in haar klasse, want de tassenhouder houdt moeiteloos alle soorten tassen van 5 kg - 15 kg boven de grond.

Je tas is met de sierlijke tassenhouder altijd in het zicht. Bovendien beschadigt je tas niet zolang deze aan de tassenhouder hangt.

De tassenhouder is niet alleen voor je handtas, maar ook je rugtas of de boodschappentas.

Leuk als kado of relatiegeschenk. Ze zijn in verschillende modellen te verkrijgen en zelfs met eigen logo, foto (van de jarige, baby of huisdier) of tekst.

Bestel daarom dit sieraad voor je tas en bespaar jezelf een hoop kopzorgen!

Trefwoorden: Accessoires, tasasseccoire, Tassen, Tassenhanger, tassenhouder, Tassenhouders,