Tegelpand BV 

Afdrukken

Is Tegelpand BV  incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Plompertstraat 28B  , 3087BD Rotterdam , Zuid-Holland

E-mail

Over Tegelpand BV 

Tegelpand BV is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Rotterdam. Sinds 2008 zijn wij actief in de tegelbranche en hebben in april 2016 een nieuw winkelconcept gelanceerd.

Door de jarenlange ervaring hebben wij de knowhow en specialisme in huis om onze klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze klanten krijgen de benodigde aandacht en worden voorzien van correct interieuradvies op maat van échte tegelspecialisten. Ook hebben wij de technische kennis, zodat er met u meegedacht kan worden over technische vraagstukken, waar u zelf niet uit komt.

Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel, we zullen alles in het werk stellen dit te realiseren en te behouden. Iedereen is welkom en moet zich ook zo voelen bij Tegelpand BV.

Goede kwaliteit, eerlijke prijzen, heldere afspraken, lage overheadkosten en uitstekende service, zodat u voor de beste prijs/kwaliteit niet onnodig teveel betaald.

Zoals onze slogan luidt; Tegels voor elk pand! Dit wil zeggen dat wij in alle prijsklassen, voor alle toepassingen, tegels en toebehoren leveren.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Tegelpand BV  in Plompertstraat 28B, Rotterdam  Zuid-Holland 3087BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Tegels Rotterdam diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Tegels Rotterdam per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3087BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228673]