Timmer- en Aannemersbedrijf M. de Bruijn & Zn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boezemstraat 372 , 3034 EM Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Timmer- en Aannemersbedrijf M. de Bruijn & Zn

Timmer- Aannemingsbedrijf M. de Bruijn & Zn. is een klein familiebedrijf dat sinds 1931 bestaat, opgericht door onze opa en nu voorgezet door 2 kleinzonen. Onze werkzaamheden bestaan uit het voorkomend timmerwerk zoals het maken van ramen, deuren, kozijnen en dakkapellen, maar ook klein werk zoals het vervangen van sloten en het repareren van rotte kozijnen.
Gespecialiseerd zijn wij in het maken van kasten, tafels en keukens waar wij samen met de klant d.m.v. foto's e.d. komen tot een persoonlijk ontwerp. Tevens zijn wij aannemer voor een complete verbouwing van uw woning. Onze taak is dan om te zorgen dat alle bedrijven op de juiste tijd en plaats in samenwerking hun werk naar uw tevredenheid uitvoeren.

Kaart

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Timmer-en-Aannemersbedrijf-M-de-Bruijn-Zn-405771716160807/
Twitter: https://twitter.com/deTimmermanRdam

Categorieën: Carpenter, Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Timmer- en Aannemersbedrijf M. de Bruijn & Zn in Boezemstraat 372, Rotterdam Zuid-Holland 3034 EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3034 EM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827188]