Timsa Yoga

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jacob van Campenplein 59 , 3067 LA Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Timsa Yoga

Yoga

In een heerlijke ontspannen sfeer (lichamelijke) oefeningen, meditatie & ademhalingstechnieken doen: dat is Yoga. Regelmatig yoga beoefenen maakt uw lichaam leniger, versterkt spieren, gewrichtsbanden en pezen en helpt u uw motoriek en uw vitaliteit te verbeteren.

Een Yogales is daarbij een moment voor u zelf. Even afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen. Yoga geeft u rust en heerlijke ontspanning. Met het regelmatig doen aan yoga zal u geleidelijk een innerlijke kalmte en ontspanning ontwikkelen, die u kunt handhaven.

Beginners & gevorderden, jong, oud, iedereen is bij ons welkom. Onze Yoga lessen zijn multi-level; interessant voor gevorderden, maar ook zeker toegankelijk voor beginners.

De lessen worden gedoceerd door gediplomeerde en professionele docenten.

Daarbij hebben wij een uniek lessenkaart systeem: binnen de geldigheidsduur van de kaart kunt u deelnemen aan alle Yoga lessen, alle Yoga workshops en ontspannende ayurvedische of Klassieke lichaamsmassages (op afspraak).

U kunt bij ons terecht voor hatha yoga, power yoga, yin yoga en zwangerschapsyogalessen. 1 maal per jaar starten wij met de Basis Allround Yoga Docenten Opleiding. U bent welkom in onze studio in Rotterdam, maar wij verzorgen indien gewenst ook lessen op uw locatie. Referentie klanten zijn o.a. het Sophia Kinderziekenhuis waar wij op de afdeling Verloskunde zwangerschapsyogalessen geven in het kader van het project Care4All. De intentie van dit project is om de zwanger vrouwen die om medische redenen langer in het ziekenhuis moeten verblijven een dagactiviteit aan te bieden om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en voor te bereiden op de bevalling. Of hatha yoga op middelbare school De Nassau in Breda waar in het kader van lichaamsbeweging de leerlingen kennis kunnen maken met yoga in een cyclus van 3 weken.

Kortom: wij zijn niet zweverig, bieden kwaliteit, er is altijd een zeer ruim aanbod aan yogalessen en we zijn niet duur.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di, Do
-
Wo
Gesloten
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Yoga

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Timsa Yoga in Jacob van Campenplein 59, Rotterdam Zuid-Holland 3067 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3067 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826277]