NieuwsbladTransport.nl organiseert WK-poule voor bedrijven

Door: TransportNet  23-03-2006
Trefwoorden: Transport, Marketing, Vakbladen

Met het WK-voetbal in het verschiet slaat de Oranje-koorts toe. Overal, maar met name in bedrijven worden voetbalpoules opgezet. Eén collega is dan uren per dag kwijt aan het bijhouden van lijstjes en het ophangen van tussenstanden. En die uren kunnen kunnen beter gebruikt worden.
NieuwsbladTransport.nl presenteert daarom de bedrijven-poule. Nét zo spannend, nét zo leuk, maar zonder de bijbehorende tijdverslindende rompslomp.
Bedrijven kunnen zich voor de WK-poule bij NieuwsbladTransport.nl aanmelden. Zij ontvangen dan een unieke usercode, waarmee alle collega’s binnen het bedrijf hun eigen competitie kunnen invullen. Tijdens het WK kunnen de deelnemers per bedrijf zien hoe de onderlinge stand is en hoe ze het individueel doen. De deelnemende bedrijven spelen tegen elkaar voor de titel ‘Het beste voetbalbedrijf van het land’. De winnaar krijgt een borrel voor maximaal twintig personen op Rotterdam Airport.
Elk personeelslid speelt tevens mee in de poule voor individuele deelnemers waarvoor NieuwsbladTransport.nl mooie prijzen ter beschikking stelt.
De poule richt zich met name op bedrijven in de transport- en logistieke sector maar andere bedrijven zijn ook welkom.
Deelname aan de WK-poule kost € 195,-- per bedrijf, ongeacht het aantal personeelsleden. De poule is te vinden op www.nieuwsbladtransport.nl/wk2006.

Trefwoorden: Marketing, Transport, Vakbladen

Contact TransportNet

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share