Mindfulness Training

Mindfulness Training van Triade Travel

Door: Triade Travel  12-10-2015
Trefwoorden: Cursussen, Persoonlijke Groei, Mindfulness

In het Business Center te Zoetermeer kun je terecht voor een Minfulness training. Mindfulness raakt in het zakenleven steeds meer ingeburgerd . Mindfulness leidt uiteindelijk tot een betere focus, creativiteit, stress reductie, mentale groei en niet geheel onbelangrijk betere prestaties! Maar daar is het niet alleen geschikt voor. Mindfulness is ook geschikt voor hen die makkelijk of heel snel afgeleid zijn, last hebben van stress en/of chronische lichamelijke klachten hebben. Dan is het volgen van de 8 weekse training Mindfulness misschien iets voor jou? Tijdens deze training krijg je gerichte oefeningen aangereikt waardoor je meer bewust en met je volle aandacht in het leven leert staan. De meesten van ons leven in het verleden of in de toekomst en vergeten in het Hier en NU te zijn. Een ander heel belangrijk onderdeel van deze training is, dat je je bewust wordt van je gedachtepatronen. Je leert ze observeren en je leert om je gedachten te laten zijn voor wat ze zijn. Mindfulness kan je helpen anders in het leven te gaan staan. Dit in de meest ruime zin van het woord. Wat kan het volgen van deze training voor jou opleveren? Verlichting van stress en spanning Algehele ontspanning Bewustwording van je lichaam Bewustwording van je gevoelens Bewustwording van je gedachten Focus en concentratie verbetert Intuïtie en creativiteit vergroten Mentale groei Immuunsysteem verbetert en bespoedigt genezing Uiteraard is een en ander afhankelijk van je instelling en jouw bereidheid met de oefeningen actief aan de gang te gaan. Jon Kabat-Zinn heeft de training ontwikkeld voor mensen met stress en chronische pijnklachten, maar deze training is eigenlijk voor iedereen geschikt. Start: 28 januari 2016 (8 weken op donderdag). Kosten: € 275,-- (voor 8 lesavonden van 20.00 uur tot 22.30 uur) Locatie: Business Center Koraalrood 153, 2718 SB Zoetermeer (gratis en voldoende parkeergelegenheid). Opgeven: m: 06-22180976 Caroline Dekker is werkzaam als lichaamsgerichte therapeute, psychologe, counsellor en als docent in het Hoger Beroeps Onderwijs.

Trefwoorden: burn out, Cursussen, Mediteren, Mindfulness, Ontspannen, Persoonlijke Effectiviteit, Persoonlijke Groei

Andere producten en diensten van Triade Travel

8 daagse Magical King Arthur Tour van Triade Travel thumbnail
12-10-2015

8 daagse Magical King Arthur Tour

Magische 8 daagse reis naar Engeland.


8 daagse Magical King Arthur Tour van Triade Travel thumbnail
12-10-2015

8 daagse Magical King Arthur Tour

Avalon Reis, een unieke spirituele reis naar het hart van de Magie. 8 dagen even alles achter je laten en genieten van de zoektocht naar je eigen Heilige Graal tijdens de Magical King Arthur Tour.


12-10-2015

9 daagse Keltische Tour Ierland

Triade Travel, reizen voor spirituele avonturiers. Een unieke reis naar Ierland waarbij we vooral stil staan bij onszelf en bij wat we waarnemen op de krachtplekken.


Labyrint Reis Frankrijk van Triade Travel thumbnail
12-10-2015

Labyrint Reis Frankrijk

Labyrint reis naar Frankrijk, een leuk uitje gericht op persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.


12-10-2015

Tarot Cursus voor beginners Rotterdam & Zoetermeer

Tarot Cursus voor beginners in Rotterdam en Den Haag en omstreken.


Meditatielessen Rotterdam & Den Haag en omstreken van Triade Travel thumbnail
12-10-2015

Meditatielessen Rotterdam & Den Haag en omstreken

Meditatielessen in Rotterdam en Den Haag en omstreken. Triade Travel. op reis om stil te staan bij onszelf.