Vijf keer per jaar een informatieve nieuwsbrief. Schrijf u nu in! Nu gratis workshoplunches

Door: Van den Berg Training & Advies  02-06-2011
Trefwoorden: Trainingen Gespreksvaardigheden

Een lunch is vaak een ‘lekker’ moment voor het opdoen van ideeën. Daarom komen wij deze zomer graag bij u lunchen. Wij verzorgen voor u de workshop Aan de slag met POP en Moed, als u voor onze inwendige maag zorgt.

• kosten: geen
• sessie van 1,5 uur
• wij verzorgen de workshop en u de lunch
• minimaal 4 deelnemers
• ideeën en inspiratie voor de eigen persoonlijke ontwikkeling

 

Lunchworkshops Aan de slag met POP

In de lunchworkshop Aan de slag met POP gaat u aan de slag met uw eigen persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van allerlei opdrachten (waaronder de Persoonlijke successen analyse) krijgt u ideeën bij het beantwoorden van loopbaanvragen als: ‘wat kan ik?, wie ben ik? en wat wil ik?’

Neem contact op met Jacco van den Berg, e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor het maken van een lunchafspraak.

Lunchworkshop Moed

De eigenschap die alle andere eigenschappen mogelijk maakt. Zo typeerde Winston Churchill het belang van moed. Het is de ruggengraat van leiderschap. Moed krijgt in leiderschap (te) weinig aandacht. Wat is moed? Hoe moedig bent u? Wat levert moedig leiderschap u en uw organisatie op?

In zijn workshop schetst Andor de Rooy eerst een kader en vervolgens met de deelnemers prikkelend (en zo moedig mogelijk) in gesprek te gaan over moed in organisaties. Neem contact op met Andor de Rooy, e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  voor het maken van een lunchafspraak.


 

Trefwoorden: Trainingen Gespreksvaardigheden

Contact Van den Berg Training & Advies

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share