Van 't Veer Accountancy BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oostzeedijk Beneden 113 , 3061 VP Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Van 't Veer Accountancy BV

Accountantskantoor Van 't Veer is gevestigd in de Rotterdamse wijk Kralingen. Wij richten ons met name op het midden- en kleinbedrijf, vrijberoepsbeoefenaren en ZZP'ers. Wij ontzorgen u op het gebied van financiën en personeelszaken. Wij verzorgen uw boekhouding, salarisadministratie, jaarrekening en fiscale aangiften. Wij overzien uw financiële positie en adviseren u daarover.
Onze organisatie is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants en voldoet aan de gestelde beroepseisen op het gebied van deskundigheid, onafhankelijkheid en vertrouwelijkheid.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van 't Veer Accountancy BV in Oostzeedijk Beneden 113, Rotterdam Zuid-Holland 3061 VP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Accountants diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Accountants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3061 VP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816996]