Vanbreda International breidt activiteiten in Nederland uit

Door: Vanbreda Risk & Benefits  04-10-2006

Rotterdam, 3 oktober 2006 - Vanbreda International, toonaangevend dienstverlener in grensoverschrijdende employee benefits, versterkt haar positie op de Nederlandse markt vanuit het kantoor in Rotterdam. Doel is om internationale bedrijven, groot en klein, één aanspreekpunt te bieden voor hun internationaal employee-benefitsbeleid, waarbij de verhouding prijs/kwaliteit een belangrijke rol speelt.

Vanbreda International beschikt over een jarenlange kennis en ervaring op het gebied van advies, ontwerp, implementatie en beheer van employee-benefitsprogramma's gericht op de bescherming en sociale zekerheid van internationale werknemers. Daardoor zijn zij gespecialiseerd in geïntegreerde totaaloplossingen die perfect aansluiten bij de filosofie van de werkgever. Al meer dan 30 jaar speelt Vanbreda International een vitale rol in het beschermen van werknemers van internationale organisaties en multinationale ondernemingen in meer dan
192 landen.

'De nieuwe activiteiten in Nederland passen in het streven van Vanbreda International om haar positie in de markt van international employee benefits in Nederland verder te versterken en sluiten goed aan op de dienstverlening van Vanbreda Risk & Benefits', aldus Wim Span, Algemeen Directeur Vanbreda Risk & Benefits Nederland. 'Daarnaast helpt de sterke positie van Vanbreda International in het segment van internationale organisaties, grote en middelgrote internationale ondernemingen ons om deze cliënten beter te bedienen in Nederland. Onze cliënten waarderen onze oplossingen, pro-actieve houding en uitstekende dienstverlening waarmee wij hun internationale sociale en financiële risico's afdekken', vult Olivier Jourdeuil, Deputy Director International Benefits hem aan.

Servane Maridat, Senior Account Manager Nederland: 'In de Nederlandse markt is er een behoefte aan een evenwichtig, passend en voordelig arbeidsvoorwaardenpakket voor expats. Met Vanbreda International Nederland kunnen wij daar effectief en voordelig invulling aan geven. Als adviseur en beheerder van grensoverschrijdende risico's voor internationale werknemers, bieden wij een waaier aan standaard- en maatwerkoplossingen voor ziektekosten, bijstand en repatriëring, overlijden en invaliditeit.'

Vanbreda International Nederland zal haar diensten aanbieden door samen te werken met marktpartijen zoals verzekeringsmaatschappijen, assurantiemakelaars en gespecialiseerde distributiepartners.

Vanbreda International, opgericht in 1974, heeft haar hoofdkantoor in Antwerpen en vestigingen in Nederland, Luxemburg en Maleisië. Vanbreda International verzekerde in 2005 méér dan 110.000 expat families en verwerkte meer dan 3 miljoen schadeaangiften voor internationale ziektekosten, wat neerkomt op 350 miljoen euro aan terugbetalingen. Op het einde van het derde kwartaal van 2006, had Vanbreda International 348 medewerkers in dienst. Vanbreda International is ISO 9001:2000 gecertificeerd.

Vanbreda Risk & Benefits Nederland, voorheen W.P. van der Held B.V., werd opgericht in 1856 in Rotterdam. Met een team van 40 medewerkers adviseert en bemiddelt Vanbreda Risk & Benefits Nederland in verzekeringen voor multinationals, het MKB en overheidsinstellingen.


Contact Vanbreda Risk & Benefits

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share