Dols Storms verf & wand enthousiast gebruiker VMSII

Dols Storms verf & wand enthousiast gebruiker VMSII van Vendit winkelautomatisering

Door: Vendit winkelautomatisering  02-11-2011
Trefwoorden: Kassasysteem, Kassasoftware, Retail Software

Dols Storms verf & wand, gevestigd in Sittard en Hoensbroek, maakt sinds oktober jl. met veel enthousiasme gebruik van het VMSII Winkelmanagementsysteem van softwareproducent Vendit. Lei Widdershoven, directeur/eigenaar van Dols Storms Verf & Wand: ‘Sinds begin oktober zijn we naar volle tevredenheid overgestapt naar VMSII. Ons vorige pakket was omslachtig en er kwamen zeer regelmatig serieuze bugs in de software voor, vandaar dat wij al enige tijd op zoek waren naar een nieuw verkoop managementsysteem. Na enkele gesprekken met andere softwaremakers kwamen we bij Vendit terecht. De eerste indruk van Vendit werd achteraf dan ook bevestigd: helder in de afspraken, gebruiksvriendelijke software en een prettige, professionele samenwerking.’ Widdershoven vervolgt: ‘Tijdens de installatie bleek dat enkele branche specifieke wensen voor ons apart gemaakt moesten worden. Dat is door de programmeurs van Vendit op korte termijn ingevuld. De installatie verliep strak en georganiseerd, de training voor het personeel was helder en duidelijk. De basis verkoophandelingen zijn eenvoudig te begrijpen, zelfs voor oudere medewerkers met weinig computerervaring. Het fijne vind ik met name dat het pakket eenvoudig naar eigen hand in te richten is. Neem nou de etiketten en formulieren opmaak. Deze zijn eenvoudig zelf aan te passen via een editor. Alles is eenvoudig, overzichtelijk en in weinig stappen kan men resultaat bereiken. Dat spreekt me erg aan. Deze softwaremakers maken automatiseren pas echt leuk! We werken nu een maand met VMSII, maar dat hadden we al veel eerder moeten doen!’ Over Dols Storms verf & wand Dols Storms verf & wand is al 100 jaar specialist op het gebied van woningafwerking, met winkels in Sittard & Hoensbroek. Dols Storms verf & wand beschikt over een breed assortiment aan verf, behang, gordijnen en zonwering, vloeren, bed- & badtextiel. Bekende merken zijn oa Sigma Coatings, Drost, Eijffinger, Voca, Rasch, Luxaflex, Bonaparte, Parade, Hebje, Room Seven, Aquanova.

Trefwoorden: Kassasoftware, Kassasysteem, Retail Software, Verkoop Management Systeem, Winkelautomatisering, Winkelmanagementsysteem

Contact Vendit winkelautomatisering

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Vendit winkelautomatisering

02-03-2015

Koppeling met SEOshop

VMSII heeft recentelijk de koppeling met de alles-in-één-oplossing SEOshop gerealiseerd. Deze webwinkel totaaloplossing kan nu ook gekoppeld worden met VMSII. Alles om van uw webwinkel een succes te maken, zodat u zich volledig kunt richten op de verkoop van uw producten.


02-03-2015

Het veelgeroemde concert- en congresgebouw De Doelen werkt nu ook met VMSII

Het veelgeroemde concert- en congresgebouw De Doelen werkt nu ook met VMSII!


02-03-2015

Vendit is preferred supplier voor ANWR-GARANT

Retail Service Organisatie ANWR-GARANT en winkelautomatiseerder Vendit hebben dit jaar hun samenwerking ingeluid.


03-10-2012

Runnersworld Tilburg is overtuigd!

Dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper, Runnersworld Tilburg, is een aantal maanden geleden overgestapt naar het


07-12-2011

The Bodhi kiest voor VMSII

The Bodhi kiest voor VMSII


02-11-2011

Groei KlusWijs en VMSII gebruikers

Eind 2010 is Vendit aangesteld als exclusief leverancier voor de winkelautomatisering van de doe-het-zelf formule KlusWijs. Na deze keuze is er een duidelijke groei te zien in het aantal KlusWijs ondernemers.


05-10-2011

Amsterdam's Scootercity zeer tevreden

Amsterdam's Scootercity zeer tevreden met VMSII.


Vendit heeft Graydon award in ontvangst genomen van Vendit winkelautomatisering thumbnail
07-09-2011

Vendit heeft Graydon award in ontvangst genomen

Vendit is recentelijk door Graydon gecertificeerd.